Παρασκευή 10 Μαϊου 2024  21:30:50

NonPaperNews

NonPaperNews

Οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο για τον πόλεμο στη Γάζα ανεστάλησαν την Πέμπτη, με φόντο τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Ράφα και το Τελ Αβίβ να διαμηνύει πως θα συνεχίσει ακάθεκτο, με ή χωρίς εξωτερική βοήθεια. Απόφαση απομόνωσης διεθνούς χαρακτήρα΄ και μεγάλης καταδίκης.

Κατά τα άλλα αναφορές ότι «Είμαι παιδί ομογενών, καταλαβαίνω τα προβλήματά σας»( λες και υπάρχει σύγκριση της ομογένειας με τις ΗΠΑ)και αναφορά σε «Βόρειο Ήπειρο», αλλά από το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Στο πόρισμα καταλογίζονται ευθύνες στον σκοπό, στην επόπτρια και στην αξιωματικό υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος και. όχι μόνο.

Τι δείχνουν τα στοιχεία από τις πρώτες εκκαθαρίσεις - Στις δηλώσεις του 2023, ένας στους δύο δήλωσε μέχρι €10.000 - Η παγίδα των τεκμηρίων.

 Oι διάφορες εκδοχές και ερμηνείες, οι οποίες εκτείνονται από εκείνες για απλές εξόδους σε προγονικές εστίες και εξοχικά σπίτια μέχρι φιλοδοξίες αλλά και συνέπειες φοροδιαφυγής και πλήθους μαύρων εισοδημάτων.

Θα καταγραφούν περίπου 7.500 παραλίες - «Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά», λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το καινούργιο καθεστώς του νόμου, η ελεύθερη ενημέρωση των πάντων για τις άδειες λειτουργίας για κατάληψη παραλιών από ομπρέλες-καντίνες και οι μεγάλες ευθύνες των Δήμων και του υπουργείου Τεχνολογίας, Δημιουργήθηκε η ψηφιακή εφαρμογή MyCoast για κινητά τηλέφωνα με την οποία οι πολίτες θα μπορούν άμεσα να υποβάλουν καταγγελία αν διαπιστώνουν αυθαίρετη κατάληψη ή υπέρβαση της παραχώρησης.

Ειδικότερα ότι δεν πρόκειται να αναφερθεί ούτε με εσωτερικά ζητήματα και αφηγήματα που κεντρίζουν τους Έλληνες πολίτες, με πρώτα τον Μπελέρη, την Ομογένεια στην Αλβανία κ.α.

Από την Αθήνα ξεκινά την προεκλογική ευρωπαϊκή περιοδεία του ο Εντι Ράμα με ορίζοντα τις εθνικές αλβανικές εκλογές του Μαΐου του 2025 και με κύριο στόχο την εμβάθυνση των δεσμών του με την αλβανική διασπορά.

Σελίδα 1 από 2790
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline