Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  18:21:04

Αυτός επιμένει στις ιδιωτικοποιήσεις

Το γνωστό δράμα των διαφορών στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι συνάδελφοι του είναι εναντίον των αποκρατικοποιήσεων, άλλοι το παίζουν δίπορτο, ταλαντευόμενοι. Υπάρχουν όμως, ελάχιστοι, που παραμένουν σταθεροί υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων.. Μάλλον φαίνεται να κερδίζουν τις εντυπώσεις και τις τελικές επιλογές με μια νέα συμφωνία- Μνημόνιο.

Οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και των 14 περιφερειακών αεροδρομίων θα συνεχισθούν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Bloomberg στην Τιφλίδα της Γεωργίας, προσθέτοντας ότι «προσπαθούμε να αναθεωρήσουμε ορισμένα στοιχεία αυτών των ιδιωτικοποιήσεων για να τις βελτιώσουμε και θεωρώ ότι θα έχουμε μία εύλογη συμφωνία και για τις δύο».

Η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει επί του παρόντος άλλες ιδιωτικοποιήσεις, πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης. Είναι οριστικό, είπε ο υπουργός, ότι η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει στην πώληση άλλων δημοσίων επιχειρήσεων - από μία λίστα, στην οποία είχε συμφωνήσει η προηγούμενη κυβέρνηση - όπως των εταιρειών ύδρευσης, της ΔΕΗ ή των ΕΛΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline