Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  15:54:53

Η εξεταστική Επιτροπή για τα ΜΜΕ

Καλά πιστεύει κανείς ότι θα βγει τίποτα το σοβαρό, δηλαδή αποκαλυπτικό από την Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των καναλιών; Τίποτα απολύτως, γιατί το θέμα είναι από καιρό ψαγμένο και το όποια επιλήψιμα σημεία έχουν τακτοποιηθεί.

Είτε από τις ιδιωτικές Τράπεζες που χορήγησαν αυτά τα δάνεια και ρυθμίστηκαν να εξοφλούνται νόμιμα είτε γιατί οι διαδικασίες χορήγησης έχουν ελεγχθεί από την Τρόικα και τις Βρυξέλλες καιρό τώρα, όπως και από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Τελικά, βρέθηκαν όλα κανονικά και γι αυτό δεν προκλήθηκε καμέα δικαστική δίωξη ή αρνητική έκθεση. Σκανδαλολογία να γίνεται από την Κυβέρνηση, μετά 14 μήνες απραξίας στο θέμα αυτό, για να μην αναγκάζεται να απολογείται για συντάξεις, περικοπές στους μισθούς και νέες φορολογίες. Έχουν πετάξει τα πουλιά από τα κλουβιά των όποιων παλαιών σκανδάλων και ευνοϊκών μεταχειρίσεων από τις ιδιωτικές τράπεζες. Θα το διαπιστώσουμε όλοι τέλη Μαΐου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα Τσίπρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline