Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  18:13:39

O ανάγωγος Τραμπ στην Μακρόν:"'Καλά κρατιέστε..."

Το πρώτο σχόλιο του πλανητάρχη που προκάλεσε αναταραχή στα social media, με τους χρήστες να τον κατακεραυνώνουν και να τον κατηγορούν για σεξισμό.

Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κριτική από τον διεθνή Τύπο προκάλεσε για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Νόναλντ Τραμπ, με το σχόλιο του προς την πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, κατά την πρώτη τους γνωριμία στο Παρίσι.

"Διατηρήστε σε καλή φόρμα. Όμορφα" είπε ο Ντόναλντ Τραμπ προς την κυρία Μακρόν παρουσία του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της Μελάνια Τραμπ. Μάλιστα, της έσφιξε το χέρι με την Μπριζίτ να παρακολουθεί αμήχανη τον διαχυτικό Αμερικανό Πρόεδρο.

Οι χρήστες του διαδικτύου καταλογίζουν στον Τραμπ ένα ακόμη σεξιστικό σχόλιο, ενώ ο διεθνής Τύπος θυμίζει με νόημα πως 71χρονος Τραμπ έχει ακριβώς την ίδια διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του Μελάνια που είναι 47, όση ο 40χρονος Γάλλος πρόεδρος με την 64χρονη πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline