Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  07:46:12

Βενιζέλος: Ύψιστο σημείο πολιτικής ύβρεως η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

«Aνέλαβε με άνεση την «πολιτική ευθύνη» και ταυτοχρόνως «αμνήστευσε» πολιτικά τον εαυτό του και τους υπουργούς του». Για ρητορική υπεκφυγή αναμένοντας να ξεχαστούν τα γεγονότα κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας τη φράση «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Βενιζέλος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «με τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο ύψιστο σημείο πολιτικής ύβρεως», αφού «ανέλαβε με άνεση την «πολιτική ευθύνη» και ταυτοχρόνως «αμνήστευσε» πολιτικά τον εαυτό του και τους υπουργούς του».

Μάλιστα, παραπέμπει τον πρωθυπουργό σε άρθρο του για τον ορισμό της πολιτικής ευθύνης που είχε δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2004.
Τέλος, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «χειρίζεται τα ζητήματα ζωής και θανάτου, με τον τρόπο που χειρίστηκε την αντιμνημονιακή ψευδαίσθηση. Με την αλαζονεία αυτού που με το ίδιο τέχνασμα έγινε πρωθυπουργός».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline