Σάββατο 4 Μαϊου 2024  14:07:46

Τρεις ακόμα έγκυρες προβλέψεις μας στην επικαιρότητα χθες

Συνεχίζοντας τη παράδοση μας για έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση, γεγονός που επιβεβαιώνεται πολύ συχνά, επισημαίνουμε τρεις προαναγγελίες μας, μόνο χθες. Βασισμένες σε καλή και αξιόπιστη πληροφόρηση, που επιβεβαιώθηκε στην επόμενη ημέρα, δηλαδή χθες. Και μόνο οι τίτλοι είναι πειστικοί.

1. Ανακοινώσεις Μητσοτάκη το απόγευμα για τελευταία μέτρα ελπίδας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πριν φτάσουν στο κόκκινο. Έλεγχος στις πλατείες, παντού μάσκα, απαγόρευση κυκλοφορίας 1-5, τοπικά lockdοwn εκτός Αττικής.

-Πάμε με χίλια προς τα 1.000 κρούσματα την ημέρα. Lockdown στην Καστοριά - Στο «πορτοκαλί» Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα και Σέρρες.

Τελευταία προσπάθεια της Κυβέρνησης να λογικεύσει τους απείθαρχους πληθυσμούς και τους επιπόλαιους νέους των πλατειών και των νυχτερινών μαζικών συνάξεων(συχνά παράνομων και κρυφών), χωρίς μάσκα και σε περιπλάνηση, στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη να μην φτάσουν οι περιοχές αυτές στο κόκκινο, δηλαδή σε μεγάλες απαγορεύσεις και σε απόλυτους περιορισμούς, όπως την περασμένη Άνοιξη. - Η Καστοριά είναι η δεύτερη περιοχή μετά την Κοζάνη που περνά στο «κόκκινο» - Παραμένουν στο «πορτοκαλί» τα Γιάννενα - «Εξαιρετικά κρίσιμη» χαρακτήρισε την κατάσταση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

2. Ολο το επιτελικό σχέδιο τη Κυβέρνησης για την απαγόρευση των επιπόλαιων συνάξεων στις πλατείες και ανοικτούς χώρους. Άμεση εφαρμογή από αυτό το τριήμερο. Τα Τα σχέδια αποθάρρυνσης και απομάκρυνσης "Ακορντεόν" και "καρουζέλ" της ΕΛΑΣ.

3. Πρόβλεψη ότι θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα. Το δικαστήριο θα αγνοήσει την επίμονη-και χθες ακόμα- άποψη της εισαγγελέως για καμία φυλάκιση κανενός από τους 64, πλην Ρουπακιά.

Χωρίς ελαφρυντικά, χωρίς πειστικούς λόγους να μην προφυλακισθούν. Αμετανόητοι και επικίνδυνοι να συνεχίσουν τη δράση τους. Απάντηση εφ όλης της ύλης για την σκληρή κριτική που δέχθηκε μετά τη χθεσινή παρέμβαση της προέδρου της δίκης, έδωσε χθες η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline