Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  02:45:07

Γιορτές με κλειστά όλα στην Ψυχαγωγία

«Η ψυχαγωγία και ο πολιτισμός είναι θέματα τα οποία μας απασχολούν» τόνισε ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας ότι σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία που περιλαμβάνει από νυχτερινή διασκέδαση, με τα κέντρα ψυχαγωγίας, τις μουσικές σκηνές, τα θέατρα,τις συναυλίες μέχρι τα σινεμά και τα πάρτυ, δεν πρόκειται να ανοίξει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.Θα παραμείνουν κλειστά. χώροι και δραστηριότητες, που έχουν μεγάλο βαθμό μολύνσεων.


«Υπάρχει μια συζήτηση που θα απασχολήσει και την επιτροπή των ειδικών και την κυβέρνηση για το θέμα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων. Επομένως μαζί με τις ανακοινώσεις για τις εκκλησίες, το λιανεμπόριο και τα κομμωτήρια θα έχουμε νεότερα, γι' αυτό το θέμα που διακρίνει κάποιους τομείς του πολιτισμού, προς το τέλος της εβδομάδας, ώστε αν υπάρχει το περιθώριο από το επιδημιολογικό φορτίο να ανοίξουν και αυτά», είπε.

Ξεκαθάρισε ότι τα sms θα συνεχίσουν να ισχύουν γιατί είναι πάρα πολλοί οι τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας οι οποίοι θα μείνουν κλειστοί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline