Σάββατο 27 Απριλίου 2024  11:06:45

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στο debate που ζήτησε η Αχτσιόγλου είπε ο Κασσελάκης

Την διεξαγωγή debate προκειμένου ο κόσμος να μάθει τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη ζήτησε ο Έφη Αχτσιόγλου, με τον πρώτο να δίνει αρνητική απάντηση στο αίτημα μέσω social media.

Πολώνεται το πολιτικό κλίμα στην Κουμουνδούρου, δυο μέρες μετά τα αποτελέσματα της πρώτης κάλπης, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την στήριξη του Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη και την άρνηση του νικητή του πρώτου γύρου στο αίτημα της Έφης Αχτσιόγλου για την διεξαγωγή debate.

Η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα ότι ζήτησε την διεξαγωγή debate με τον Στέφανο Κασσελάκη από τους Γραμματείς του κόμματος, προκειμένου όπως είπε ο κόσμος να ακούσει τις θέσεις του, πρόταση την οποία όμως απέρριψε ο δεύτερος τονίζοντας «εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.

Debate με τον Κ. Μητσοτάκη»

«Ζήτησα από τους Γραμματείς του κόμματος να γίνει ένα debate με τον κ. Κασσελάκη. Το ζήτησα από τους γραμματείς για να το ζητήσουν από τον κ. Κασσελάκη και να δούμε. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε να γίνει το debate, ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας το πρωί της Τρίτης (19/9) στον ANT1.

Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας, «είναι εξαιρετικά σημαντική η τεράστια συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγανάκτηση ήδη για την πολιτική που ασκεί κυβέρνηση και αυτό εκφράστηκε με τη συμμετοχή στις κάλπες των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έστειλε μήνυμα ενότητας».

Σχετικά με την συνάντηση στην Βουλή, το πρωί της Τρίτης, ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νίκο Παππά αλλά και τη στήριξη προς το πρόσωπο του αντιπάλου της, η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περισσότερο αναφέροντας μόνο, «επικοινώνησα με τους τρεις συνυποψηφίους μου να τους ευχαριστήσω για τον αγώνα που έδωσαν».

Στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε τα τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, κάνοντας λόγο για «μία προφανής διάθεση ανανεώσεις που υπήρχε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες μορφοποιήθηκε στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ορθώς επισημαίνεται ότι φέρει στοιχεία μιας φρέσκιας παρουσίας και είχε μια αυξημένη καμπάνια στα social media. Θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να επιμένουμε λίγο περισσότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής, να συζητήσουμε πιο βαθιά τα πολιτικά ζητήματα, τι εισφέρει η δική του υποψηφιότητα και τι η δική μου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline