Σάββατο 27 Απριλίου 2024  11:59:34

Συνεχώς δεσμώτης ο Φρέντι Μπελέρης: Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη.

Ο Φρέντι Μπελέρης δεν ήταν σήμερα στο δικαστήριο - Έγινε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης Μπελέρη για την έξωση ενός μέλος του τριμελούς δικαστικού σώματος.

Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη του Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση. Στη σημερινή συνεδρίαση που έγινε στις 2 (τοπική ώρα) στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα, το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης Μπελέρη για την έξωση ενός μέλος του τριμελούς δικαστικού σώματος.

Στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε η αντικατάσταση μίας ακόμη δικαστού, η οποία ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί και να μελετήσει το φάκελο της δικογραφίας συμφωνα με την ΕΡΤ.

Το δικαστήριο δεν εκφράστηκε για το άλλο προκαταρκτικό αίτημα της υπεράσπισης Μπελέρη, που αφορά την ακύρωση όλης της δικογραφίας, επειδή, κατά την υπεράσπιση, τα στοιχεία δεν ευσταθούν και συλλέχτηκαν με παράνομο τρόπο. Ο Φρέντι Μπελέρης δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία διήρκησε μόλις λίγα λεπτά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline