Σάββατο 27 Απριλίου 2024  16:52:42

Φάμελος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπερψηφίζει το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο - «Η ΝΔ υπονόμευσε τη συναίνεση»

Την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά την επιστολική ψήφο, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στη Βουλή.

Η ΝΔ υπονόμευσε τη συναίνεση

Συγκεκριμένα, αφού κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση προσβάλλει τη Δημοκρατία, φέρνοντας την τροπολογία για την επέκταση της επιστολικής ψήφους και στις εθνικές εκλογές, υπογράμμισε ότι από την στιγμή που πλειοψηφία δεν υιοθέτησε τις τρεις τροπολογίες τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο. Μάλιστα, τις χαρακτήρισε «απαράβατες προϋποθέσεις» ώστε να πει «ναι» επί του νομοσχεδίου.

Την ίδια ώρα, υπογράμμισε ότι οι επιλογές της κυβέρνησης απαξιώνουν την πολιτική και οδηγούν στην απολίτικη και αντιπολιτική στάση. «Ακόμα και η διαδικασία νομοθέτησης που ακολουθεί είναι προσβλητική και κατά παράβαση του κανονισμού», τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κόντρα με Κεραμέως

Στον Σωκράτη Φάμμελο απάντησε η Υπουργός Εσωτερικών διερωτώμενη πως είναι δυνατόν ο κ. Κασσελάκης να είναι απόδημος και ο ΣΥΡΙΖΑ να υπαναχωρεί. «Θα έχουν το ερώτημα απόδημοι, γιατί η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν ψηφίζει την επιστολική ψήφο, ενώ υπάρχει αυτή η δυνατότητα», είπε με τον κ. Φάμελλο να σημειώνει ότι η κυβέρνηση ήταν εκείνη που υπονόμευσε τη συναίνεση. Όπως είπε το μόνο που ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το εκλογικό αποτέλεσμα και αυτό -σημείωσε- «δεν θα σας περάσει»!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline