Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  14:52:33

Οι χήρες του Ανδρέα

Και η πρώτη σύζυγος του Ανδρέα, διακεκριμένη ψυχίατρος στις ΗΠΑ, δεν τον είχε καλομεταχειριστεί στο βιβλίο των απομνημονευμάτων της. Δεν είχε γράψει αναλυτικά, καλές αναμνήσεις.

Όμως, οι δύο επόμενες σύζυγοι και χήρες του Ανδρέα, ξεπέρασαν κάθε μέτρο και κάθε προηγούμενο ακόμα και δικό τους. Η μία σύζυγος, η Μαργαρίτα Τσαντ στα 92 της έβγαλε νέα χολή για τον Ανδρέα, το διαζύγιό τους, τη γυναικεία ( αρρωστημένη ) αντιπαλότητα ως ερωμένης, με τη Δήμητρα. Χωρίς ούτε τα παιδιά της να της συστήσουν σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση, χωρίς " αμερικανιές" κατινίστικες.

Όμως, και η Τρίτη σύζυγος, η Δήμητρα Λιάνη, δεν στάθηκε σοβαρότερα και αυτή τη φορά στο νέο βιβλίο. Μικρότητες, ζήλιες, μίση, αντιπαλότητες και μια πρωτοφανής κρίση αξιοπιστίας δήθεν από όσα της είχε εκμυστηρευθεί ο Ανδρέας. Είτε έν ζωή, πριν 20 και 30 χρόνια και θυμήθηκε η Δήμητρα οψίμως, είτε της τα..... υπαγόρευσε ως οράματα στον ύπνο της. Θλιβερές και ανάξιες περιπτώσεις επιγόνων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline