Σάββατο 27 Απριλίου 2024  01:12:26

Υπουργοί υπερασπιστές της κ.Μπαζιάνα

Εξαρχής προσπάθεια από Υπουργούς και στελέχη ότι σύντροφος του Πρωθυπουργού έκανε ορθές πολιτικές αναφορές και εκτιμήσεις, ενώ αντίθετα αυτές επικρίθηκαν από την αντιπολίτευση αλλά πολλά ΜΜΕ.


Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε την εξουσία

«Το ζούμε στην καθημερινότητά μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην εξουσία» σχολίασε τη δήλωση της συζύγου του πρωθυπουργού και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μάλιστα στον ΣΚΑΪ, ότι συναντάει ανάλογα προβλήματα με μηχανισμούς στο υπουργείο του.
Φάμελλος: Ολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε την εξουσία

Μιλώντας στον Σκάι και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι επίσης συμφωνεί με την αναφορά της κ. Μπαζιάνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει πάρει την εξουσία.

«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε ο κ Φάμελλος. Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συζύγου του πρωθυπουργού ότι «ο Τρίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.
«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε ταπεινωτικό συμβιβασμό, γιατί δεν πρόδωσε τον λαό» παρατήρησε η Mπέτυ Μπαζιάνα στην συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Μεταξύ άλλων, η κ. Μπαζιάνα αποκάλεσε τους δανειστές «μια τιμωρητική, φασιστική μπότα που προσπαθούσε να σου λιώσει το κεφάλι, να σε πατήσει κάτω επειδή τόλμησες να ξεστομίσεις "δεν αντέχω άλλο"... Λες και δεν είχες δικαίωμα να αντιστέκεσαι».
Αναφορικά με το δημοψήφισμα του 2015 σημείωσε ότι «προσωπικά μιλώντας, τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή - ναι κυριολεκτώ...».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline