Σάββατο 27 Απριλίου 2024  01:25:45

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει ΣΥΡΙΖΑ και παραπονείται για τον ΕΝΦΙΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά από καιρό, εμφανίστηκε δημοσίως και μίλησε για την πολιτική, τους νεόπλουτους, την αποφυλάκιση Φλώρου και τα σχέδιά του μετά το Αλ Τσαντίρι Νιούζ.


Ο γνωστός ηθοποιός απαντά στις άφθονες επικρίσεις που έχει δεχθεί για προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Αποφεύγει να σχολιάσει την υποργοποίηση Παπακώστα, στηρίζει εμμέσως αλλά εύγλωττα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επιτίθεται ξανά στην ΝΔ αλλά και στον Γιώργο Παπανδρέου.
Παραδέχθηκε ότι η μεγαλύτερη τραγωδία στην νεότερη ιστορία του ελληνικού κράτους ήταν το Μάτι, ζητά «να πάρουν την εξουσία οι 35άρηδες» και υποστηρίζει ότι «η Μεταπολίτευση σάπισε, απαιτείται Νεοπολίτευση».

«Οι Εμφύλιοι Πόλεμοι είναι μέσα στο αίμα του Έλληνα», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος, στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη σχολιάζοντας το μετεμφυλιακό πολιτικό κλίμα στη χώρα. «Ο Έλληνας θυμώνει. Εμένα δεν με θυμώνει όμως τίποτα», πρόσθεσε.
«Ένας άνθρωπος που γράφει κι έρχεται σε σύγκρουση με τις απόψεις πολλών ανθρώπων λειτουργεί με την ψυχραιμία ενός ανθρώπου που θέλει να κάνει τομή. Έχω κυνηγηθεί από το ΠΑΣΟΚ, από τη Ν.Δ. Έχω κατηγορηθεί από τους πάντες, έχω πάει σε άπειρα δικαστήρια με άπειρες μηνύσεις όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα εξηγήσω όμως στον κανένα την ιστορία. Ας αφήσουμε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Αλλά πρέπει να έχεις μια ψυχραιμία. Ο θυμός σε τι θα με βοηθήσει;».

Πού βρίσκεται πολιτικά σήμερα

Πρόσφατα υποστήριζε την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πολιτικά πού βρίσκεται σήμερα ο ίδιος; «Πάντα στον προοδευτικό χώρο, ήμουν. Δεν πρόκειται ποτέ να ασπαστώ πράγματα και πρόσωπα της Χούντας επειδή οι δημοσιογράφοι τους καλησπερίζουν στα πάνελ τους. Η Μεταπολίτευση σάπισε, απαιτείται Νεοπολίτευση. Από ένα λαό που επιτρέπει στη νέα του γενιά, στους 35ρηδες να πάρουν ηνία της χώρας».
«Μεταμνημονική φάση διανύουμε; «Διανύουμε με την «έννοια ότι τυπικά το Μνημόνιο δεν υπάρχει. Αλλά αν μετρήσει κανείς τα μέτρα και τι έχει συμβεί στην Ελλάδα, όχι δεν είμαστε στη μεταμνημονιακή εποχή ουσιαστικά».

Η ελληνική κοινωνία επιβίωσε; «Δεν ξέρει πού βρίσκεται. Μετά από αυτό το ναυάγιο που έχει υποστεί με αυτά τα τρία μνημόνια είναι παραζαλισμένος ο κόσμος. Δε νιώθει πρακτικά ότι πάμε καλύτερα. Και δεν πάμε καλύτερα αν υπάρχει καταρχάς τέτοια φοροεπιδρομή. Δεν μπορείς να μιλήσεις για μεταμνημόνιο! Οι ξένοι πανηγυρίζουν γιατί πήραν τα λεφτά τους πίσω. Οι Έλληνες πρέπει να πάρουν πίσω αυτά που χάρισαν σε ανθρώπους άχρηστους πολιτικά, οι οποίοι τους διέλυσαν ενώ πριν τους μιλούσαν για ακρογιαλιές δειλινά».

Μου ήρθε και μένα ο ΕΝΦΙΑ, είναι άδικος φόρος

Οι Έλληνες «ζορίστηκαν και είδαν τα πράγματα αλλιώς», πρόσθεσε, λάβρος κατά του ΕΝΦΙΑ. «Μου ήρθε κι εμένα ο ΕΝΦΙΑ και είμαι εναντίον, ειδικά με αυτό το νόμο. Τον ΕΝΦΙΑ τον θεωρώ εξαιρετικά άδικο», τόνισε. «Φορολογείς αναδρομικά. Απορώ πώς τα δικαστήρια και οι δικαιοσύνες δεν έχουν παρέμβει καθόλου σ'αυτό! Η φορολόγηση πρέπει να γίνεται μόνο στα εισόδημα. Δεν έχει λογική να πουλάνε όλοι ο Έλληνες τα σπίτια τους και να τα αγοράζουν ξένοι».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline