Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  23:42:55

Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι του ΣτΕ που πρότεινε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής

Τέσσερις συμβούλους Επικρατείας «ανέδειξε» η διάσκεψη των προέδρων για την θέση δύο αντιπροέδρων του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.


Πρόκειται για τους Δημήτριο Σκαλστούνη, Κωνσταντίνο Κουσούλη, Μιχάλη Πικραμένο και Δημήτριο Μακρή. Αντίθετα, δεν προχωρεί η διαδικασία για τους συμβούλους Επικρατείας Παναγιώτη Ευστρατίου, Ευαγγελία Νίκα, Παναγιώτα Καρλή και Κωνσταντίνο Πισπιρίγκο.

Είχε προηγηθεί η διάσκεψη των προέδρων για την κάλυψη της θέσης του προέδρου του ΣτΕ, με την βουλή να γνωμοδοτεί υπέρ των αντιπροέδρων κ.κ Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, Αθανάσιου Ράντου και Σπυριδούλας Χρυσικοπούλου.
Επόμενος γύρος, η γνωμοδότηση της διάσκεψης των προέδρων της βουλής για την κάλυψη 3 θέσεων αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου, στη θέση εκείνων που συνταξιοδοτήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο.

Οι 10 που έχουν κληθεί σε ακρόαση, είναι οι κ.κ Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, Γεώργιος Κοντός, Ασπασία Μαγιάκου, Ειρήνη Καλού, Αρτεμισία Παναγιώτου, Αλτάνα Κοκκοβού, Γεώργιος Αναστασάκος, Ιωάννης Μαγγίνας, Δήμητρα Κοκοτίνη και Διονυσία Μπιτζούνη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline