Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  01:12:52

Υπουργός Παιδείας: Αναβαθμίζουμε τις σπουδές στα ΑΕΙ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο «πόλεμος» κυβέρνησης κι αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις προωθούμενες αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με ανταλλαγή βαρύτατων κατηγοριών ολοκληρώθηκε και η τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο, δίνοντας πλέον τη σκυτάλη στην Ολομέλεια όπου θα εισαχθεί προς συζήτηση την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη (πιθανόν και Πέμπτη), με τη σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

«Εμείς αναβαθμίζουμε τις σπουδές στα πανεπιστήμια, μεταρρυθμίσουμε ριζικά την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, δίνουμε αξία στα πτυχία των νέων, δημιουργούμε εναλλακτικές επιλογές για τους νέους, χτίζουμε παράλληλους δρόμους για να έχουν οι νέοι μας επιλογές. Εσείς (σ.σ. στον ΣΥΡΙΖΑ) εκπέμπετε μήνυμα ανοχής, ενίοτε και επιβράβευσης, στην παραβατικότητα και στην ανομία, εντός και εκτός πανεπιστημιακών χώρων εκπέμπεται ένα μήνυμα ανοχής, ενίοτε και επιβράβευσης, στην παραβατικότητα και στην ανομία, εντός και εκτός πανεπιστημιακών χώρων», επισήμανε μεταξύ άλλων η Υπουργός Παιδείας, κλείνοντας τη συνεδρίαση και αποκρούοντας τα διαρκή πυρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline