Σάββατο 27 Απριλίου 2024  11:44:50

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδοκιμάσει καθαρά τον Δρίτσα

Οι δηλώσεις Δρίτσα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση και του ΚΙΝΑΛ. Ο εκπρόσωπος του κόμματος Παύλος Χρηστίδης χαρακτήρισε «απαράδεκτα, ανιστόρητα και προκλητικά» όσα δήλωσε.

«Όσα είπε ο κ. Δρίτσας είναι απαράδεκτα, ανιστόρητα και προκλητικά. Η τρομοκρατία είναι εχθρός της Δημοκρατίας. Πληρώσαμε πολύ ακριβά, ως χώρα, τη δράση της ''17Ν'', ώσπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να την εξαρθρώσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει, καθαρά, τις δηλώσεις του βουλευτή του», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

=Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Θοδωρής Δρίτσας είχε τονίσει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, προκαλώντας σφοδρή αντιπαράθεση στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο Open TV, επιχείρησε να ανασκευάσει τη δήλωσή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν ελλειπτικός ο λόγος μου και άφησε περιθώρια παρερμηνειών».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline