Σάββατο 27 Απριλίου 2024  14:59:39

Είμαστε σε πιο σκληρό lockdown από τον Μάρτιο

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ. Πελώνη, απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν επέλεξε τη λύση του καθολικού lockdown, παρ' ότι αποτελούσε πρόταση μερίδας των ειδικών», τόνισε ότι είμαστε ήδη σε lockdown «και σε lockdown, μάλιστα, σκληρό».


Και δήλωσε ότι είμαστε σε πιο σκληρό lockdown από ό,τι τον Μάρτιο του 2020: «Τα στοχευμένα, επιπλέον μέτρα, που ελήφθησαν τόσο για τις περιοχές που βρίσκονται σε «κόκκινο», όσο και για τις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» – και αναφέρομαι εδώ σε περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, όπως η Αττική – είναι πολύ αυστηρότερα από αυτά που ίσχυαν ακόμη και τον περασμένο Μάρτιο.

Τον περασμένο Μάρτιο – σας θυμίζω – δεν είχαμε περιορισμούς στο εύρος χρήσης των sms, ούτε απαγόρευση της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες, τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα. Αυξάνεται, επίσης, η τηλεργασία κατά 60%, σε σχέση με το προηγούμενο status στον ιδιωτικό τομέα, ενώ στο δημόσιο ισχύει το μάξιμουμ της τηλεργασίας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline