Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  17:41:19

Ποιά είναι τα πολιτικά βαρίδια στον ΣΥΡΙΖΑ. Με πρώτο τον Π. Πολάκη

Επιθετικός μια σχεδόν προσβλητικός ο Π.Πολάκης με αρθρογράφο που ζητάει την απόσυρσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ανύπαρκτες περσόνες».

Έσπασε κόκαλα στον ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου, επί χρόνια στο ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, που ζητούσε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει τα «καμένα» πολιτικά πρόσωπα από το κόμμα, αν θέλει να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Πράγματι, πυρά προς την ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε ο δημοσιογράφος Γ. Λακόπουλος, ο οποίος διάκειται φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χρειάζεται αναβάθμιση πολιτικού προσωπικού. Ποιοι πρέπει να αποκλειστούν και ποιοι να έλθουν».

Ο δημοσιογράφος συμβουλεύει τον ΣΥΡΙΖΑ «να επιδιώξει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όχι ως ''Αριστερά'', αλλά ως κεντρικός πολιτικός φορέας της Δημοκρατικής Παράταξης», όπως γράφει, και προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει τα στελέχη που «έχουν καεί» ή «διώχνουν κόσμο». Όπως αναφέρει, πρόκειται για τους «Παύλο Πολάκη, Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Ρένα Δούρου, Δημήτρη Παπαδημούλη, Νίκο Βούτση και 3-4 ακόμη».

Ο δημοσιογράφος προτείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να στρατολογήσει προσωπικότητες με κύρος -δοκιμασμένα στελέχη προηγούμενων δημοκρατικών κυβερνήσεων-, με κοινωνική αναγνώριση και διακριτή διαδρομή στη Δημοκρατική Παράταξη, όπως οι Ηλίας Μόσιαλος, Γιώργος Σωτηρέλης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Νίκος Κοτζιάς, Γιάννης Πανούσης, Χάρης Παμπούκης.

Το εν λόγω άρθρο έκανε, όπως ήταν φυσικό, έξαλλο τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε τεθεί πρώτος στη λίστα προς απόσυρση. Στο facebook απάντησε στον αρθρογράφο με ειρωνικό τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ρίχνει νερό στον μύλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον αποκαλεί «μορφή» του γλειψίματος του σημιτικού εκσυγχρονισμού που το 'χει βάλει αμέτι-μουχαμέτι να διαλέξει την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Ένας καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα Σαββόπουλος και ένας γελοιογράφος που ακούει στο όνομα Αρκάς, πού να είναι άραγε αυτό τον καιρό να σχολιάσουν την επικαιρότητα, να λιβανίσουν τον Μητσοτάκη, ρε παιδί μου;;;
Μάλλον πετάνε χαρταετό, μέρα που είναι...

ΥΓ: Να μην παραπονιόμαστε όμως, έχουμε το Λακόπουλο, αυτή τη «μορφή» του γλειψίματος του σημιτικού εκσυγχρονισμού, που τό 'χει βάλει αμέτι-μουχαμέτι να διαλέξει την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ...
Βρε τι πάθαμε με τις ανύπαρκτες περσόνες που νομίζουν πως διερμηνεύουν τη λαϊκή βούληση!!
Λακόπουλε, πάρε και συ χαρταετό, αυτός μπορεί και να πετάξει... γιατί η ''ανάλυση'' έχει σίγουρα βουλιάξει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline