Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  11:08:03

Καραμανλής: «Παραλήρημα μίσους από Πολάκη»

Όσον αφορά στη σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Παππά, ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν επιδιώκει την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, επισήμανε όμως ότι έχουν έρθει στη Βουλή μία σειρά από στοιχεία και επώνυμες μαρτυρίες. «Το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα», τόνισε.

Σχολίασε δε ότι με μεγάλη λύπη άκουσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Πολάκη, ο οποίος ξεπέρασε σε χυδαιότητα τον εαυτό του και επιδόθηκε σε ένα παραλήρημα μίσους, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. «Τελικά βλέπουμε ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το κλίμα διχασμού και ποιος προσπαθεί να ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο», κατέληξε.

Ο κ. Καραμανλής σχολίασε και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει από το ΣΥΡΙΖΑ διαφορά πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των εκλογών, τόνισε όμως ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να βγει η χώρα από την πανδημία, να ανασυνταχθεί η οικονομία και να δοθεί ιδίως στους νέους ανθρώπους κάτω των 30 – 35 ετών, οι οποίοι έχουν ζήσει την τελευταία δεκαετία μία οικονομική κρίση και τώρα ζουν και την κρίση της πανδημίας, μία ελπίδα επιστροφής στην κανονικότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline