Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  02:01:19

Σε φάση έντονης πολεμικής κατά της Κυβέρνησης η Φωγη Γεννηματά

Όλο και οξύτερη, με ακραίους , επιθετικούς τόνους και με αδιάλλακτες απόψεις τον τελευταίο καιρό η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του κόμματος, οι οποίοι εμφανίζοντα σε όλες τις δημοσκοπήσεις να θέλουν σοβαρή, μετρημένη και καλοπροαίρετη κριτική προς την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η Φώφη, αναρωτιούνται ορισμένοι πήρε το όπλο της και αγρίεψε ή ξέρει καλά τι κάνει; Το λέω γιατί με ρωτούν πολλοί πώς ερμηνεύεται η στάση της να ζητήσει παραιτήσεις Χρυσοχοΐδη – Χαρδαλιά και να ανεβάσει τους τόνους όλο αυτό το διάστημα. Μια ερμηνεία είναι πως εν όψει και της εσωκομματικής κούρσας που εξελίσσεται στη Χαριλάου Τρικούπη, η ίδια αφοπλίζει με αυτόν τον τρόπο τους έτερους ανθυποψηφίους και μπετονάρει μια πιο σκληρή δεξαμενή. Μια άλλη ερμηνεία, τη δανείζομαι από βετεράνο κεντροαριστερό, είναι πως «αν δεν κάνει αντιπολίτευση το ΚΙΝΑΛ στον Κυριάκο, ποιος θα κάνει; Ο Τσίπρας που ακόμη τον στοιχειώνει το Μάτι και οι τότε απαράδεκτες ημέρες του;».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline