Κυριακή 28 Απριλίου 2024  07:56:52

Δημήτρης Κουτσούμπας: Γάμος ομόφυλων σημαίνει κατάργηση της πατρότητας και μητρότητας

«Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε» υποστήριξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αντίθετος στο νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υποστήριξε ότι «ο γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε».
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, «οδηγεί στην ακραία εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών. Έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να το διαχωρίσουν για ευνόητους λόγους».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνέχισε λέγοντας απευθυνόμενος στην κυβέρνηση:
«Κάνετε, λοιπόν, λέτε, μια σημαντική κίνηση στα ανθρώπινα δικαιώματα. Επικαλείστε μάλιστα τα δικαιώματα των παιδιών που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια. Αν όντως θέλατε να ρυθμίσετε ή να βελτιώσετε κάποιες ρυθμίσεις που υπάρχουν και που αφορούν τη σχέση ενός παιδιού με την ή τον σύντροφο του φυσικού ή θετού γονιού του, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, θα μπορούσατε να το κάνετε. Και να καλύψετε κάποια ζητήματα, της καθημερινότητας σε όφελος της προστασίας των παιδιών.

Λέτε ότι θα το φέρετε, επειδή "αυτό ισχύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες". Δεν θα επεκταθώ σήμερα, αλλά αυτό που ισχύει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι ακριβώς η διαγραφή των όρων μητρότητας-πατρότητας που εδράζεται στη βιολογική συμπληρωματικότητα γυναίκας- άνδρα στην αναπαραγωγική διαδικασία και η αντικατάστασή τους από το γονέας 1, 2 βάλε κ.λπ. όσα θες.

Είναι η παραπέρα εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας η οποία έχει εξελιχθεί σε μια μπίζνα δισεκατομμυρίων κερδών κι αυτά μόνο πρόοδος δεν είναι. Σκοταδισμός, σύγχρονη βαρβαρότητα, στυγνή εκμετάλλευση είναι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline