Σάββατο 27 Απριλίου 2024  19:59:31

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Αναμένουμε άνοδο της ακροδεξιάς στις Ευρωεκλογές»

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλά στο ΒΗΜΑ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στη χώρα μας, το μεταναστευτικό και τον ρόλο που καλείται να παίξει η Ε.Ε. στις διεθνείς εξελίξεις, ενώ δηλώνει πως είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού για τη «μάχη» των Ευρωεκλογών.

Την ανάγκη η Ε.Ε. να μειώσει την εξάρτησή της από τρίτα κράτη, όπως η Κίνα, εάν θέλει να υλοποιήσει αποτελεσματικά την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, τονίζει σε συνέντευξη της στο ΒΗΜΑ η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μιλώντας στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεδρίασης της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, η κ. Ασημακοπούλου προσθέτει επίσης πως πολύπλοκα ζητήματα όπως η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται απλά με ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αναμένει το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου για να πάρει θέση.

Όσον αφορά την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, λίγους μήνες μάλιστα πριν τη διενέργεια των Ευρωεκλογών οι οποίες θα διεξαχθούν στις αρχές Ιουνίου, τοποθετείται λέγοντας πως δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν οι αντιευρωπαϊκές, ακροδεξιές δυνάμεις ενισχυθούν στις κάλπες πανευρωπαϊκά. Προσθέτει μάλιστα πως σήμερα υπάρχει ανάγκη από μια σοβαρή συζήτηση για την Ευρώπη και το μέλλον της.

Τέλος, δηλώνει πως βρίσκεται στη διάθεση του πρωθυπουργού για να δώσουν μαζί τη μάχη των Ευρωεκλογών, καθιστώντας σαφές ότι επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline