Σάββατο 27 Απριλίου 2024  03:40:08

Η διάψευση του Ομίλου Μαντωνανάκη

Το άρθρο στο URL http://www.nonpapernews.gr/module-styles/2012-08-14-15-12-36/item/25097-mantonanakis-liakounakos-aggelopouloi-kallimanis-xaitoglou-xaragkonis-theoxarakis-mamidakis-k-a-oi-allages-stis-epixeiriseis-tous με τίτλο «Μαντωνανάκης, Λιακουνάκος, Αγγελόπουλοι, Καλλιμάνης, Χαϊτογλου, Χαραγκώνης, Θεοχαράκης, Μαμιδάκης κ.α. Οι αλλαγές στις επιχειρήσεις τους» έχει βασισθεί σε εσφαλμένες πληροφορίες με αποτέλεσμα τόσο ο τίτλος του λόγω άρθρου όσο και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος όσον αφορά τις εταιρείες του ξενοδοχειακού ομίλου Μαντωνανάκη (τον οποίο εκπροσωπώ) να είναι εντελώς αναληθή και να προσβάλλουν βάναυσα την καλή φήμη και εντεύθεν την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου. Η αλήθεια είναι ότι ουδεμία από τις εταιρείες του Ομίλου Μαντωνανάκη έχει λάβει δάνειο το οποίο δεν εξυπηρετεί και το οποίο κατά τη χαρακτηριστική σας έκφραση «έχει σκάσει». Αντιθέτως ο δανεισμός των εταιρειών του Ομίλου εξυπηρετείται κανονικά, όλα τα δάνεια είναι ενήμερα και οι σχέσεις μας με τις δανείστριες τράπεζες είναι άριστες και σε αγαστή συνεργασία.

 

Ήδη η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ο διευθυντής σύνταξης Αντώνης Καρακούσης και ο αρθρογράφος του άρθρου Βασίλης Κώτσης, τους οποίους επικαλείστε ως πηγή σας έγιναν αποδέκτες των υπ' αρ. 11047Γ'/01.08.2017, 11048Γ'/01.08.2017 και 11046Γ'/01.08.2017 εξωδίκων προκλήσεων που επιδόθηκαν από τη δικαστική επιμελήτρια του Εφετείου Αθηνών Άννα Π. Χαραλαμπίδου, με τις οποίες καλούνται να ανακαλέσουν και ανασκευάσουν στο αμέσως προσεχές φύλλο της εφημερίδας το αναληθές, παραπλανητικό και συκοφαντικό δημοσίευμα από το οποίο αντλήσατε τις πληροφορίες σας.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ να αποσύρετε άμεσα κάθε αναφορά στις εταιρείες του ξενοδοχειακού ομίλου Μαντωνανάκη από το ανωτέρω άρθρο και να δημοσιεύσετε σχετική ανακλητική δήλωση.

Με τιμή
Για τις εταιρείες
ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ Α.Ε.
ΗΛΙΟΣ Α.Ε.

exodiko

exodiko2

exodiko3

exodiko4

exodiko5

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline