Σάββατο 29 Ιουνίου 2024  07:38:42

NonPaperNews

NonPaperNews

Το γράμμα απευθυνόταν στον Φράνκλιν Ρούσβελτ και προειδοποιούσε ότι οι Ναζί μπορεί να βρίσκονταν κοντά στην ανάπτυξη των πρώτων πυρηνικών όπλων.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας εντοπίζει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των υψηλών τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εμφανίζεται στις μετακινήσεις με ταχύπλοα σκάφη και κυρίως στις ενδονησιωτικές συνδέσεις.

«Σε επικείμενο νομοσχέδιο που θα έρθει σε λίγες ημέρες θα διευρύνουμε τις αρμοδιότητες όσο αφορά τις περιπτώσεις παραβατικότητας και στο μπάσκετ».

Πολύ μεγάλο ποσοστό των μαθητών βαθμολογήθηκε κάτω από τη βάση, με τους αριστούχους να είναι «δυσεύρετοι» σε Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά και Αρχαία.

Γιατί αποτελεί Persona non grata στη Ρωσία.Οι υπερασπιστές της λένε ότι η Κάγια Κάλας είναι πιο διακριτική από ό,τι υποδηλώνει η φήμη της ως «Σιδηρά Κυρία» της Μόσχας.

Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στο τρίπτυχο που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αποκλιμάκωσης των τιμών, αντίθετος, δήλωσε, αναποτελεσματικές «λύσεις», όπως η μείωση του ΦΠΑ.

Τζιλ Μπάιντεν: Αντιδράσεις στα social media για το μπράβο στον σύζυγό της μετά το debate - «Του μιλάει λες και είναι νήπιο».

Σελίδα 1 από 2292
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline