Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  13:50:38

NonPaperNews

NonPaperNews

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη ηγεσίας, στις 3 και 10 Νοεμβρίου, ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Η ηλικία είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, ο τρόπος που μεγαλώνουμε, όμως, είναι ζήτημα αντίληψης, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

Μιά άλλη σπουδαία περίπτωση, άγνωστη στο ευρύτερο κοινό της πατρίδας, τιμημένο όνομα στο εξωτερικό.καθηγήτρια Αστροφυσικής με μακρά πορεία στη NASA, Χρύσα Κουβελιώτου, και ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Συστημάτων και πρόεδρος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, Νεκτάριος Ταβερναράκης, τιμώνται φέτος με το Αριστείο του Ιδρύματος Μποδοσάκη για το πρωτοποριακό έργο ζωής τους.

Όσοι έτρεφαν αυταπάτες ότι ο Ράμα θα φερθεί ως ηγέτης χώρας που θέλει να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και όχι ως ένας ακόμα αυταρχικός ηγέτης, διαψεύστηκαν, αναφέρει ο Φρέντης Μπελέρης.

Καθώς πληθαίνει η απογοήτευσης από την εκλογή του , ο δήμαρχος Δούκας, ακραία φιλόδοξος με νέο στόχο υπερβατικό την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς κανένα ξεχωριστό έργο μέχρι τώρα στην Αθήνα, καταφεύγει στην σκανδαλολογία κατά του προκατόχου του.

Πολλές παραλίες της Ελλάδας, όπως παλαιά, όπως πάντα , χώροι αυθαιρεσίας και κερδοσκοπίας και εφέτος από γνωστούς τραμπούκους παραβατικούς της αρπαχτής και της παρανομίας.

Πανάκριβα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια - Οι 6 διαδρομές με τις μεγαλύτερες ετήσιες αυξήσεις 

Σελίδα 1 από 2288
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline