Ένα πυκνό πρόγραμμα πληρωμών διαμορφώνεται για τους συνταξιούχους το επόμενο διάστημα, με τρεις καταβολές να αναμένονται μέσα σε περίπου 40 ημέρες.
Ακόμα μία «θηλιά» στον λαιμό των Ευρωπαίων προσθέτει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή που έχει σαρωτικές οικονομικές επιπτώσεις σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.
Αναλυτικά νέες προθέσεις και εξαγγελίες: Καταγραφή των μαθημάτων σε πραγματικό χρόνο, ειδική εφαρμογή για κινητά για την εκμάθηση του ΚΟΚ – Όλες οι διαθέσιμες υπηρεσίες στο gov.gr
Νέο πλαίσιο για τη λειτουργία της υπηρεσίας με διευρυμένους ελέγχους στον ΚΟΚ - Κρίσιμο ερώτημα αν η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων συνοδευτεί από το απαραίτητο προσωπικό.
Πότε ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων. Μεγάλο το ενδιαφέρον από χιλιάδες ιδιοκτήτες κατοικιών και διαμερισμάτων είτε με προβλήματα είτε κλειστών.
Εντονη ελληνική αντίδραση-διαμαρτυρία.Τουρκικά ΜΜΕ: «Η έγκριση ανοιγεί δρόμο για διευρυμένες τουρκικές υπεράκτιες έρευνες στα λιβυκά ύδατα - Μήπως έχει αλλάξει η ισορροπία δυνάμεων στη Μεσόγειο;»
Με μπόνους 2.500 ευρώ σε αστυνομικούς και κομμένες υποτροφίες αλλά και ποινές για τους μαθητές που διαδηλώνουν, απαντά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας στις κινητοποιήσεις των νέων.
Θα κινητοποιηθούν ακόμα η ελίτ των ειδικών δυνάμεων, ελικόπτερα, τεθωρακισμένα και αύρες νερού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Λοράν Νουνιέζ - Ο Λεκορνί καταγγέλλει «σχέδιο εξέγερσης» της άκρας Αριστεράς - Εξετάζεται και απαγόρευση συγκεντρώσεων.