Τρίτη 14 Ιουλίου 2020  11:09:29

NonPaperNews

NonPaperNews

Κοσμοσυρροή το Σαββατοκύριακο στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου.

Διαγράφηκαν οι μετοχές των εταιρειών Καράτζη, Νηρέα και Σελόντα. Πρόστιμα συνολικού ύψους 640.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε νομικά και φυσικά πρόσωπα για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

«Κατόπιν αιτήματος της Ελλάδος, υπήρξε ευρύτατη συναίνεση για την εκπόνηση καταλόγου περαιτέρω μέτρων εάν η Τουρκία προχωρήσει την παραβατική συμπεριφορά της» δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, εξερχόμενος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων.

Σειρά χωρών στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων για τις τουρκικές προκλήσεις, τόνισαν διπλωματικές πηγές. Όπως επισημαίνεται, «επιδιώχθηκε από ελληνικής πλευράς και επιτεύχθηκε ισχυρή καταδίκη στο ζήτημα της Αγίας Σοφίας» έναντι μιας πιο ήπιας ρητορικής που αρχικά είχε επιλεγεί.

«Το τελευταίο διάστημα, στους ιστιοπλοϊκούς και αθλητικούς κύκλους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι ο «διασυρμός» του θρύλου του Ελληνικού αθλητισμού, τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή Νικόλα Κακλαμανάκη στα πολιτικά δικαστήρια».

Σε πολλαπλή πολιτικοδικαστική περιδίνηση έχουν εμπλακεί κυβερνητικά στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, καθώς διευρύνονται οι καταγγελίες εις βάρος τους, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές στην άσκηση κυβερνητικής πολιτικής σε κρίσιμους τομείς, όπως η Δικαιοσύνη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ανάμεσα στις δοξαστικές τελευταίες δημοσκοπήσεις για τα πάντα, στον μηδενισμό-εγωισμό του ΣΥΡΙΖΑ και το κυμαινόμενο ΚΙΝΑΛ, ο πρώτος χρόνος της Κυβέρνησης είναι μάλλον θετικός, γόνιμος και μη αναμενόμενος τόσο πολύ επιτυχής.

Οι τελευταίες δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού, που πέρασε τη δοκιμασία της πανδημίας, για τη ανάγκη χρήσης της μάσκας και γενικά μέτρων προστασίας. Ποια επέτειο γιορτάζουν.

Βαρειές οι κατηγορίες ακόμα και για κακουργήματα αλλά ουδείς προφυλακίσθηκε, παρά τις καταστροφές, τους τραυματισμούς αστυνομικών κ.α.

Σελίδα 1 από 2433
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline