Πέμπτη 9 Απριλίου 2020  12:16:03

NonPaperNews

NonPaperNews

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στην πόλη Samut Prakan της Ταϊλάνδης για να προστατέψουν τα νεογέννητα από τον κορωνοϊό. Δημιούργησαν προστατευτικά καλύμματα κεφαλής με κορώνες για τα μικροσκοπικά πλασματάκια!

Την μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση στον αριθμό των θανάτων (79) κατέγραψε η Τουρκία, φθάνοντας συνολικά τους 356, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 2.456, φθάνοντας τα 18.135.

Για τους βασιλείς και τις βασίλισσες της Ευρώπης, η πανδημία του κορωνοϊού αρχίζει να μοιάζει πολύ με πόλεμο. Μακριά από τις συνήθεις τελετές που γεμίζουν το συνηθισμένο τους πρόγραμμα, οι μονάρχες της ηπείρου, το τελευταίο διάστημα μιλούν μέσω ραδιοφώνου για να ηρεμήσουν τον κόσμο και να δώσουν οδηγίες στους πολίτες τους, με έναν τρόπο που σπάνια παρατηρείται από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι μειωμένες πλέον περικοπές μόνο στο 30% από 60%. Μικρότερο «ψαλίδι» στις συντάξεις, κύριες μια επικουρικές για όσους εργάζονται και λαμβάνουν όχι μόνο μία αλλά περισσότερες συντάξεις. Οι κλιμακώσεις.

Την κατηγόρησε, πρόχειρα και με διπλή ανακρίβεια, τόσο για ιστοσελίδα ως ακόμα ιδιοκτησίας της όσο για πληρωμένη διαφήμιση του υπουργείου Υγείας, που παίχθηκε δωρεάν.

Εντός των ημερών αναμένεται το υπουργείο Παιδείας να ανακοινώσει την εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών. Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξεταστούν στην ύλη που έχει διδαχθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Από στις 6 το απόγευμα την Τετάρτη στα διόδια σε όλη την επικράτεια και σε όλες τις διαδρομές που αφορούν σε εθνικές οδούς και στους παράδρομους, σε εθνικούς περιφερειακούς δρόμους και σε συνδετήριους δρόμους από και προς τα αστικά κέντρα, η Ελληνική Αστυνομία καθιστά σημεία ελέγχου των μετακινήσεων όλων των ιδιωτικής χρήσεως οχημάτων, αλλά και κάθε οχήματος σε 24ωρη βάση, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σελίδα 1 από 2315
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline