Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020  10:05:34

NonPaperNews

NonPaperNews

Να δημιουργήσουν «κλίμα» υπέρ των σχεδίων Ερντογάν που θέλει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, επιχειρούν τουρκικά ΜΜΕ – κυρίως φιλοκυβερνητικά – ενόψει της επικείμενης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας για το θέμα.

Το δικαστήριο αποφάσισε την δέσμευση της προσωπικής περιουσίας της ιδιοκτήτριας, Κατερίνας Ζηρίδη και μελών της οικογένειάς της προκειμένου να διασφαλιστούν τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων.

Με ανακοίνωσή της η Alter Ego Media αναφέρει ότι επέστρεψε τα κονδύλια της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» για «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ», το «MEGA», το in.gr γιατί διαφωνεί με τη μέθοδο διανομής, τα μέτρα επιλογής και τα σταθμά-κριτήρια.

Εκτίμηση πολιτικών παραγόντων είναι ότι το καθεστώς Ερντογάν δεν υπολογίζει τις πιέσεις από διάφορες χώρες (με σιωπηλό το Βατικανό και τους ηγέτες της Ρωσίας και των ΗΠΑ)προκειμένου να επιτύχει πρόκληση κατά του χριστιανισμού και απόλυτη ικανοποίηση των φανατικών ισλαμιστών κατά των κεμαλιστών.

Ανησυχία σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα στους επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού-εστίασης ότι μετά τον αποκλεισμό των Σέρβων μπορεί να ακολουθήσουν αποκλεισμοί τουριστών και από άλλες γειτονικές χώρες, που μαστίζονται από αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας, όπως η Αλβανία, η Βόρεια Μακεδονία και η Ρουμανία.

Η πανδημία Covid-19 «επιταχύνεται» και προκάλεσε 400.000 νέα κρούσματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που πέρασε, προειδοποίησε σήμερα ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), επισημαίνοντας πως δεν έχουμε φθάσει ακόμη στην κορύφωση.

Σελίδα 1 από 2426
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline