Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024  09:25:28

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Νικόλ Κίντμαν ήταν τόσο ερεθισμένη-προβληματισμένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που ζήτησε να διακόψουν μια ακραία σεξουαλική σκηνή.

Η ανάγκη για περισσότερους δωρητές οργάνων και οι προκλήσεις συζητήθηκαν σε masterclass του Ιδρύματος Ωνάση. Τα νέα δεδομένα και η σταδιακή ωριμότητα του θέματος στην ελληνική κοινωνία.

Ο καρκίνος του μαστού , πότε εφιάλτης και πότε μάστιγα για όλες τις γυναίκες από τα 40-45 χρόνια τους , αλλά είναι πλέον πολύ περισσότερο αντιμετωπίσιμος από ότι στο παρελθόν.

Εμφανή και ανησυχητικά ως προοπτικές τα σημάδια κόπωσης εμφάνισε ο τουρισμός - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για τις ταξιδιωτικές εισπράξεις.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε την κυβέρνηση να «ξεκαβαλήσει το καλάμι» και υποστήριξε ότι η στάση της επιταχύνει την έξοδο της από το Μέγαρο Μαξίμου - «Ποιος θα κυβερνήσει θα αποφασίσει ο λαός σε τρία χρόνια».

Ο «Κώδικας δεοντολογίας» δεν εφαρμόζεται ακόμα στις μεγάλες αλυσίδες , ενώ συνεχίζονται οι απατηλές-παραπλανητικές εξαγγελίες για εκπτώσεις και μειώσεις τιμών.

Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της (τεμαχισμένης, πολυκέφαλης) αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο με 13-0 είπε για τον Παππά ο Μητσοτάκης.

Το Ισραήλ ανυπότακτο στις υποδείξεις αυτοσυγκράτησης από τις ΗΠΑ, φιλοδοξεί να «κλειδώσει» ισχυρή θέση πριν αναλάβει η (όποια) νέα αμερικανική κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, στις οποίες η Κάμαλα Χάρις και ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διεκδικούν την προεδρία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις διπλωματών.

Σελίδα 1 από 771
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline