Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019  23:28:25

NonPaperNews

NonPaperNews

ΝΟΝAPAPER NEWS 10.10.2019. "Εκδηλώσεις αγανάκτησης και διαμαρτυρίες για τα αμέτρητα, προκλητικά φαινόμενα εκμετάλλευσης και ασυδοσίας. Πλέον εισπράττονται προμήθειες όχι μόνο για τις συνήθεις τραπεζικές συναλλαγές, όπως τα εμβάσματα, αλλά και για μια σειρά υπηρεσιών που μέχρι σήμερα παρέχονταν δωρεάν.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί τα έργα της Θεσσαλονίκης, προχωρούν εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Το "The Irishman" (Ο Ιρλανδός) είναι πλέον η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών, σύμφωνα με τον ιστότοπο Rotten Tomatoes για κριτικές, πληροφορίες και ειδήσεις κινηματογραφικών έργων.

«Χαίρομαι γιατί επιστρέφω εδώ στη alma mater studiorum, που είναι το Πανεπιστήμιο του καθενός, η Σχολή του, η ακαδημαϊκή του μήτρα, γιατί θεωρώ ότι αυτή είναι η ελάχιστη ανταπόδοση».

Σε πορεία ειρήνευσης αλλά με αρκετά θολά σημεία και αβεβαιότητες για τις εξελίξεις. Με απορίες για την στάση αυτοσυγκράτησης της Τουρκίας και προσωπικά του Ερντογάν, τον χαλινό της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή, με μόνη βεβαιότητα την πολιτική ήττα των ΗΠΑ..

Ο γιγαντόσωμος 28χρονος Γιάννης Παπαδημητρίου κατάγεται από τη Λάρισα είναι ο πιο ψηλός Έλληνας σε όλο τον κόσμο και αισθάνεται από πολλές απόψεις μοναδικός.

Η αναταραχή που προκάλεσε το γαλλο-ολλανδικό βέτο σε Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία μεταφέρθηκε στο εσωτερικό, καθώς έχει προκαλέσει αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σελίδα 1 από 2108