Σάββατο 13 Απριλίου 2024  08:54:14

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Monte Carlos Masters και έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση.

Η Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού απαντά στους ισχυρισμούς του Δημάρχου Αθηναίων.

Ο πρόεδρος Ερντογάν φέρεται να τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει συνοχή μεταξύ όλων των παλαιστινιακών ομάδων και το Ισραήλ πρέπει να καταπολεμηθεί με ενότητα.

Μισό εκατομμύριο θάνατοι ετησίως - Μελέτη έδειξε σύνδεση της κλιματικής κρίσης με τους θανάτους και την αναπηρία από εγκεφαλικά επεισόδια - Οι χαμηλότερες από το κανονικό θερμοκρασίες φάνηκε να είναι οι πιο «ένοχες».

Τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

Το εισόδημα που αποκτούν από την βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων, φορολογείται ως εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ακινήτων από τα οποία προέρχεται και υπάγεται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%.

Πότε τα εισοδήματα απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ, η δήλωση έναρξης ή μεταβολής ΚΑΔ, το τέλος παρεπιδημούντων και ανθεκτικότητας.

Η Μάργκοτ Ρόμπι αναμένεται να ασχοληθεί με ένα ακόμα φιλόδοξο project, να μεταφέρει το διάσημο επιτραπέζιο Monopoly στη μεγάλη οθόνη. Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε η ταινία Barbie, η Μάργκοτ Ρόμπι είναι έτοιμη να αναλάβει ένα ακόμα φιλόδοξο σχέδιο. Αυτή τη φορά η εταιρεία παραγωγής της Μάργκοτ Ρόμπι, LuckyChap, πρόκειται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το παγκοσμίου φήμης επιτραπέζιο Monopoly, που έχει κυκλοφορήσει σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως. Η είδηση έσκασε λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως η εταιρεία της θα κάνει ταινία το εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι Sims. Προς το παρόν, δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς ακριβώς θα γίνει ταινία το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι μικρών και μεγάλων.

Την Αμφισσα επισκέφθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης και, μιλώντας σε κατοίκους της πόλης και φίλους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την αδυναμία της να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, την εξυπηρέτηση των λίγων και ισχυρών, την αποψίλωση του κοινωνικού κράτους, την υποβάθμιση του ΕΣΥ και την υπονόμευση του κράτους δικαίου.

Η συγκινητική συνομιλία με τον Γιώργο Παπαδάκη και πώς αποφάσισε ο Γιώργος Αυτιάς να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σελίδα 1 από 2763
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline