Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021  00:57:03

NonPaperNews

NonPaperNews

Στο διπλανό οικόπεδο, υπήρχε η άλλοτε βίλλα του Αριστ. Ωνάση σε οικόπεδο, που κατείχε και πούλησε στον πατέρα του και την μητριά του, η οικογένεια Γιαννούκου, της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Δόθηκε το δικαίωμα στην Τουρκία να προσπαθήσουν να μας υποχρεώσουν σε μια άλλα μειωτική κατάσταση, αλλά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και πιο δυναμική η αντίδραση της Κυβέρνησης.

Στις 13 περιοχές που βρίσκονται στο μικροσκόπιο για την εβδομάδα 29 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου 2021, καταγράφηκε μείωση του ιικού φορτίου στα λύματα, και ανάλογων κινδύνων μόλυνσης με μοναδική εξαίρεση την Κέρκυρα.

«Ωστόσο, έχουμε μια παραλλαγή που θα μπορούσε να εκτοπίσει ένα πιο επιθετικό στέλεχος, όπως η Δέλτα, και στο καλύτερο σενάριο, να εξελιχθεί σε έναν ιό, που θα μοιάζει με κοινό κρυολόγημα».

«Η ανανέωση δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά ιδεών», κατά ΓΑΠ (1952) για Ανδρουλάκη (1979). Μετά την άρνηση για τηλεμαχία με τους άλλους πέντε, τον καλεί σε αναμέτρηση τους σε τρία κανάλια.

Τα Αρσάκεια Σχολεία συμμετέχοντας στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821 θα παρουσιάσουν στους χώρους των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων της Εκάλης δυο ολοκληρωμένες σειρές έργων του ζωγράφου Γιώργου Κόρδη εμπνευσμένες από τα σχετικά γεγονότα και την λογοτεχνία τους.

Σύμφωνη είναι η Ελλάδα με την πρόταση της Κομισιόν για τη λήξη των ευρωπαϊκών πιστοποιητικών εμβολιασμού εννέα μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης.

Σελίδα 1 από 2317
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline