Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024  17:53:47

NonPaperNews

NonPaperNews

Κύκλωμα εκβιαστών: Η αδίστακτη αλλά και υπεφίαλη «Νάνσυ», το ποινικό παρελθόν της, οι αχρείες μέθοδοι, η αρχηγία της, η διαμονή στα ποσοστά των εκβιασμών από δεκάδες καταστηματάρχες. Μόνο ή ίδια υπολογίζεται ότι ένα σταθερό «εισόδημα» 700.000 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον με εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι προσήλθαν παρά τη μεγάλη ζέστη του μεσημεριού χθες Πέμπτη στο κτίριο της Κουμουνδούρου.

Η λήψη άμεσων μέτρων προκειμένου να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης των νοσοκομείων της περιφέρειας αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο υπουργείο Υγείας.

Τα αρμόδια υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Ανάπτυξης δείχνει αμήχανο, καθώς έχει απευθυνθεί εδώ και καιρό σε αρμόδιες διοικητικές αρχές για τα φαινόμενα υπερκέρδους και αισχροκέρδειας, όπως καταγγέλλεται συνεχώς.

«Με την ευλογία του Θεού, όλα θα πάνε καλά». «Το ταλέντο δεν αρκεί. Αν δεν κοπιάζεις καθημερινά, θα το χαραμίσεις.

Για ακόμη 10 χρόνια εμπιστεύονται τα μέλη της οικογένειας Μαρινόπουλου οι διοικούντες την αμερικανική πολυεθνική Starbucks εξ ου και υπέγραψαν με τη Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ νέα σύμβαση δικαιόχρησης έως το 2033, συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία τους, η οποία μετράει πλέον 22 χρόνια.

Σελίδα 1 από 2305
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline