Πέμπτη 9 Μαϊου 2024  17:58:01

NonPaperNews

NonPaperNews

Τα μεγάλα ονόματα της ιταλικής μόδας, Salvatore Ferragamo, Prada και Moncler, παραμένουν οικογενειακές επιχειρήσεις.

Η εταιρεία κατασκευής του εργαλείου προσαρμόζεται στους καιρούς και απαντά στην αύξηση των επιθέσεων και των εγκλημάτων με μαχαίρι. Για πάνω από έναν αιώνα, ο εμβληματικός ελβετικός σουγιάς αποτελεί βασικό εργαλείο για πολλούς, από εκδρομείς και αθλητές έως τους αστροναύτες της NASA. Πλέον, ο σουγιάς αυτός τσέπης με τα πολλαπλά εργαλεία θα κατασκευάζεται και θα κυκλοφορεί χωρίς λεπίδες, εν μέσω της διογκούμενης «μάστιγας εγκλημάτων με μαχαίρια», όπως το έθεσε την περασμένη εβδομάδα Βρετανός δικαστής.

Μιά σπάνια κινηματογραφική απόλαυση, εμπειρίας στη αττική φύση και ποιότητας νυχτερινής στην κινηματογραφική τέχνη. Ευκαιρία να δω σε ένα θερινό σινεμά (που ξέρω ότι αποτελεί τοπική ατραξιόν) ένα κινηματογραφικό σημείο αναφοράς της χώρας που επισκέπτομαι. Και όλα αυτά με θέα στην Ακρόπολη! Δεν ακούγεται καταπληκτικό;

Η μεταφορά σκόνης από την έρημο Σαχάρα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της συγκέντρωσης των αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα.

H αγγλοσουηδική φαρμακοβιομηχανία είχε παραδεχθεί, σε δικαστικά έγγραφα, ότι το εμβόλιο προκαλεί παρενέργειες όπως θρόμβωση με θρομβοπενία ή TTS, η οποία έχει συνδεθεί με περισσότερους από 80 θανάτους στη Βρετανία και με χαμηλό αριθμό αιμοπεταλίων.

Η συγκέντρωση, παρά τις προτροπές της Κυβέρνησης να αναβληθεί, γίνεται ένα χρόνο από την παράνομη φυλάκιση-καταδίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας Φρ. Μπελέρη και την αυταρχική συμπεριφορά απέναντι στην ομογένεια, την Κυβέρνηση και την Ελλάδα του φιλότουρκου Αλβανού Πρωθυπουργού.

Σελίδα 1 από 2788
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline