Σάββατο 27 Απριλίου 2024  02:48:26

NonPaperNews

NonPaperNews

Η διαμαρτυρία έγινε επειδή δεν επιτρέπεται σε 4 φοιτητές να δώσουν εξετάσεις τον Ιούνιο - Τι λέει σε ανάρτησή του ο πρύτανης.

Αυτή η συνταγή μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αύξηση της ποσότητας σιδήρου που απορροφάται από τον οργανισμό.

Υπεγράφη από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη η υπουργική απόφαση με την οποία προσδιορίζονται οι συντελεστές υπολογισμού του ελάχιστου τιμήματος που θα λαμβάνουν το Δημόσιο και οι δήμοι από την παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας.

Τη βαθιά θλίψη και απογοήτευσή της για την απαράδεκτη λεκτική επίθεση που υπέστη ένα μέλος της από το οικογενειακό περιβάλλον του Δημήτρη Καλλιάνου εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αγγειοχειρουργών Ελλάδος.

Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη αναφορικά με το «μπάζωμα των Τεμπών» αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας γράφει τη δική του μοναδική ιστορία, αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους.

Και οι έντεκα βουλευτές και ο Κασιδιάρης ως κρυφός αρχηγός. για εξαπάτηση εκλογέων, Νέα καταδίκη θα παρατείνει την παραμονή του φυρερίσκου στις φυλακές.

Σελίδα 1 από 2779
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline