Το απίστευτό ποσό που θα πάρει η Gaga για το Joker!

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα του «Joker: Folie à Deux» να αργεί, αλλά γίνονται γνωστές ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για την παραγωγή του πολυαναμενόμενου σίκουελ. Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024 και η παραγωγή ξεκινά τον Δεκέμβριο, με τον Χοακίν Φίνιξ να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και την Lady Gaga να συμπρωταγωνιστεί. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τοντ Φίλιπς, ο οποίος δημοσίευσε και το πρώτο teaser της νέας του ταινίας, που, όπως όλα δείχνουν, θα πρωταγωνιστεί στο box office. Τα κέρδη της πρώτης ταινίας ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το κόστος ήταν περίπου 50 εκατ.

Ο Φοίνιξ βραβεύτηκε με το Όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού, ενώ απέσπασε και το βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής. Είχε συνολικά 11 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και αυτό του καλύτερου σκηνοθέτη.
Η προσθήκη στον τίτλο, το «Folie à Deux» είναι γαλλική αναφορά για έναν ιατρικό όρο που αφορά ψυχική διαταραχή η οποία επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.
Προφανώς, αφορά τη σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ του Joker με τη Harley Quinn, την ψυχίατρο του στο Arkham Asylum που τον ερωτεύεται, τον βοηθά να ξεφύγει από το άσυλο και τελικά γίνεται το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.                                                                                 

joke2

 Πόσα χρήματα θα πάρει η Gaga

Παράλληλα, έχουν γίνει γνωστά στοιχεία για το μπάτζετ της νέας ταινίας, με τον Φίνιξ και τον Φίλιπς να παίρνουν, ο καθείς, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 εκατομμυρίων. Η Gaga αναμένεται να πληρωθεί 10 εκατομμύρια.
Το συνολικό ποσό που διατίθεται θα είναι τριπλάσιο από την πρώτη ταινία και θα ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline