Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023  08:29:28

Πιστές απομιμήσεις εμβληματικών ενδυμάτων μεγάλων δημιουργών πωλούν τα καταστήματα των μουσείων, με μεγάλη επιτυχία και απήχηση σε διάφορες ηλικίες φιλότεχνων, νέων και ανθρώπων που θέλουν να ξεχωρίσουν με τρόπο διαφορετικό και ποιοτικό.

«Πάρτι» του Στέφανου Τσιτσιπά μέσα στο κατάμεστο - παρά την κακοκαιρία – ΟΑΚΑ με απαξιωτικές εκδηλώσεις ενθουσιασμού και αναγνώρισης.

Όλο και περισσότερο ακραίες, υπερβολικές στην πολιτική τους απήχηση και πειστικότητα οι δοξαστικές αναφορές της νέας εκπροσώπου στον Αλέξη Tσίπρα και απαξιωτικές απολύτως για τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν Δ.

Είναι χαρακτηριστικό της όλης δυσαρέσκειας και της κατάστασης φθοράς ότι οι δημοσκοπήσεις αποφεύγουν να ρωτήσουν την κοινωνία για αυτά τα καυτά θέματα των Τραπεζών, των παγωμέν ων καταθέσεων με τα μηδενικά επιτόκια ,σε αντίθεση με τις νέες αυξήσεις στα επιτόκια σε όλα τα δάνεια (επαγγελματικά, στεγαστικά, προσωπικά).

Παράλληλα αξιώνουν να τερματισθούν οι προφάσεις της Άγκυρας, που αρνείται την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και Φινλανδίας, να λυθεί οριστικά το θέμα των σοβιετικών πυραύλων S -400, να τερματισθεί το οθωμανικό νταηλίκι απέναντι στην Ελλάδα, τη Συμμαχία του ΝΑΤΟ και σε Γερμανία- Γαλλία, να μην επιμείνει άλλο στο ψευτο- Σύμφωνο με τη Λιβύη, να μη συνεχίσει την επιδρομή κατά της Συρίας, τη διχοτόμηση της Κύπρου κόντρα ταις αποφάσεις του ΟΗΕ κλπ κλπ.

Καμία προοπτική να έχουμε Δημοψήφισμα οποιασδήποτε μορφής. Προς τις δεύτερες κάλπες για το Εθνικό Κοινοβούλιο με υπηρεσιακή Κυβέρνηση υπό ανώτατο δικαστικό.

Οι κακότυχες γυναίκες των δύο κακότυχων πιλότων που τις ένωσε η άθλια μοίρα – Έχασαν τους συντρόφους τους ,σε μία στιγμή, καθώς χάθηκαν και οι δύο μαζί.

Σελίδα 1 από 924
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline