Δευτέρα 25 Μαϊου 2020  23:58:48

Τα διαθέσιμα στοιχεία μέχρι στιγμής για πτήσεις εξωτερικού από σήμερα 25 Μαΐου έως 31-5-2020 έχουν τους εξής προορισμούς σε διάφορες χώρες και πρωτεύουσες:

Αυστηρά μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας μας για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 ενόψει και της διεύρυνσης των πτήσεων εσωτερικού από αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου.

Η Lufthansa θα ξαναρχίσει πτήσεις προς 20 τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους περιλαμβάνονται και ελληνικά νησιά, από τα μέσα Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα μια εκπρόσωπός της γερμανικής εταιρείας.

Με φθηνότερο εισιτήριο, μετά τη μείωση από 24% το 13% του ΦΠΑ στα εισιτήρια των κινηματογράφων. Σχεδόν κατά ένα ευρώ.

Ο Λίβυος στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ κάλεσε χθες τις δυνάμεις του να συσπειρωθούν εναντίον της Τουρκίας, που στηρίζει την αντιμαχόμενη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) με έδρα την Τρίπολη, για να αναστρέψουν την πορεία της στρατιωτικής σύγκρουσης γύρω από την πρωτεύουσα.

Αυστηρά μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας μας για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 ενόψει και της διεύρυνσης των πτήσεων εσωτερικού από αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου.

Προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 25.5.2020 έως και 31.5.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 22.5.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, των αναβατήρων (τελεφερίκ).

Δευτέρα, σημαδιακή ημέρα για το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες) μπαρ και καφετέριες. Παρατείνεται για άλλη μια εβδομάδα, τουλάχιστον, το λουκέτο σε κινηματογράφους, μουσεία, catering, γυμναστήρια – Επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις αθλητών των ΠΑΕ που μετέχουν στην SuperLeague.

Τόσο ο καθηγητής και εκπρόσωπος της Ελλάδος σε διεθνείς οργανισμούς όσο και ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης έχουν ταχθεί υπέρ μιας διεθνούς εκμετάλλευσης των φαρμάκων και των εμβολίων του κορωνοιού, και της διάθεσης των με χαμηλές τιμές σε όλα τα κράτη, χωρίς κερδοσκοπίες.

Σελίδα 1 από 856
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline