Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019  14:39:19

Το 23% των Ισπανών καπνίζει, πίνει πολύ, τόσο όσο και οι Βρετανοί, δεν γυμνάζεται και κοιμάται 7 ώρες την ημέρα. Ποια είναι τα μυστικά της μακροζωίας τους; Γιατί αυτά δεν είναι βέβαια, το αντίθετο!

Το χρονικό της μάχης από το 2017 μέχρι σήμερα. Η μεγάλη συναυλία. Βουλευτικές εκλογές 2019: Με Παπαρήγα, Θάνο Μικρούτσικο και κόρη Ρίτσου το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ.

Οσο αποκαλύπτει και καταγγέλλει η ΠΟΣΔΕΠ στις απειλές αναρχικών που δέχεται τελευταία η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Μ. Ευθυμίου, όπως τόσοι άλλοι πανεπιστημιακοί τους τελευταίους μήνες.

Με προορισμό μάλλον να αγνοηθεί από τις ηγεσίες και τα ΥΠΕΞ των Κρατών η και να αντιμετωπισθεί ειρωνικά οι προειδοποιήσεις-συστάσεις προς Βρυξέλλες.

Σημαντικό άνοιγμα προς τη ΝΔ και την πολιτική σταθερότητα, τον θεσμικό εκσυγχρονισμό της χώρας αλλά και αποστασιοποίηση από τον ισότιμο διμέτωπο αγώνα (της επίμονης γραμμής Κ. Λαλιώτη και Γιώργου Παπανδρέου παλαιότερα) κατά του ΔΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Αντίθετα ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρνείται τα πάντα και απειλεί με μηνύσεις. Σφοδρή πολιτική κόντρα Σαμαρά με Παπαγγελόπουλο και Τσίπρα για «Ρασπούτιν» και Novartis.

Η μείωση της αποχής στις εθνικές εκλογές, κίνδυνος λόγω του καλοκαιριού και των διακοπών αποτελεί στοίχημα για όλα τα κομματικά επιτελεία.

Kούφιες ρητορείες ότι «Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει επιστροφή στις µαύρες µέρες του Σαµαρά, του Βενιζέλου και του ∆ΝΤ, και όσοι βαυκαλίζονται µε όνειρα για ρεβάνς, εκδίκηση και στρατηγική συντριβή της Αριστεράς θα ξυπνήσουν απότοµα στις 8 Ιουλίου», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής».

Σελίδα 1 από 691