Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019  04:23:54

Την πρόθεσή του να εισηγηθεί την πλήρη κατάργηση των capital controls αποκάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συναντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

To πόρισμα της ΕΛΤΕ τον περασμένο Οκτώβριο μιλούσε για «ενδεχόμενη παροχέτευση κεφαλαίων» ύψους 122 εκατ. δολ. από την ασιατική θυγατρική της Folli Follie προς άγνωστους δικαιούχους.

«Πλώρη» για τον Αύγουστο βάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για τη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, στο οποίο αναμένεται να ενσωματωθούν και οι βελτιώσεις στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

Άνετη νίκη της ΝΔ, αποδεχόμενες τις δημοσκοπήσεις και την αξιοπιστία τους και αυτοδυναμία Μητσοτάκη προεξοφλούν οι αγορές, με τα επιτόκια των ομολόγων να σημειώνουν νέο ιστορικό χαμηλό και το Χρηματιστήριο να σημειώνει άνοδο.

Επικουρικές συντάξεις των 33,91 ευρώ το μήνα βγάζει ο ασφαλιστικός νόμος 4387/2016 (γνωστός ως νόμος Κατρούγκαλου) που ψηφίστηκε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντος του μήνα θα ισχύσουν οι νέες, τσουχτερές τιμές για αναλήψεις απο ΑΤΜ. Συγκεκριμένα, όσοι θελήσουν από 22 Ιουλίου να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας απο αυτή που έχουν εκδώσει κάρτα θα πρέπει να ξέρουν πως η προμήθεια θα είναι μεγαλύτερη.

Καταπέλτης η Lamda με αφορμή χθεσινή ΚΥΑ για το Ελληνικό, ενώ ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωνε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση» για την έναρξη των έργων και πως η καθυστέρηση που υπάρχει οφείλεται στον...Ομιλο Λάτση.

Δημιουργείται μια ισχυρή εταιρεία λιανικής πώλησης οικιακών/καταναλωτικών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε Ελλάδα και Κύπρο - Μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών στα φυσικά καταστήματα όσο και online.

Σε άνετη επικράτηση της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές 2019, την Κυριακή 7 Ιουλίου, «ποντάρουν» τα πρακτορεία στοιχημάτων. Οι προβλέψεις από τα Γραφεία Στοιχημάτων και οι αντιστοιχίες με τις δημοσκοπήσεις.

Σελίδα 1 από 210