Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024  21:13:46

Χθες η Eurobank ανακοίνωσε ότι αρκετές καθημερινές συναλλαγές θα διενεργούνται από τις 2 Αυγούστου με χαμηλό κόστος ή και δωρεάν όσον αφορά στις προμήθειες, με τα νέα, βελτιωμένα πακέτα Eurobank My Advantage Banking.

Πολιτική διάσταση παίρνει το ζήτημα της αύξησης των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, με το ΠαΣοΚ να καταθέτει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Παράλληλα, την Τετάρτη, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων έβαλε "πάγο" στα ευεργετήματα του ΝΟΚ για τα ύψη των κτιρίων και τους επιπλέον των προβλεπομένων συντελεστές δόμησης για μία διετία, ενόψει της ολοκλήρωσης του νέου Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) για την πρωτεύουσα.

Γονατίζει η ακρίβεια - Φθηνότερες οι ενοικιάσεις οχημάτων στο εξωτερικό. Ακριβά πληρώνει ο Έλληνας τις διακοπές του, με τις διαφορές των τιμών να παρατηρούνται όχι μόνο σε σχέση με το εξωτερικό όλα και από τόπο σε τόπο.

Ο Γιάννης Στουρνάρας μίλησε για την ακρίβεια, την ελληνική οικονομία και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον ΕΝΦΙΑ ως έναν από τους πιο δίκαιους φόρους.

Χατζηδάκης: Οι πολίτες δεν θέλουν επιστροφή στο δημοσιονομικό λαϊκισμό. Τι αλλάζει με το νέο ψηφιακό πλαίσιο - Σε ποιες περιπτώσεις το τέλος χαρτοσήμου θα αντικατασταθεί από το Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής.

Να σημειωθεί ότι για να λάβει ένας εργαζόμενος στον τουρισμό το εποχικό επίδομα ανεργίας τον χειμώνα ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

Το γράμμα απευθυνόταν στον Φράνκλιν Ρούσβελτ και προειδοποιούσε ότι οι Ναζί μπορεί να βρίσκονταν κοντά στην ανάπτυξη των πρώτων πυρηνικών όπλων.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας εντοπίζει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των υψηλών τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εμφανίζεται στις μετακινήσεις με ταχύπλοα σκάφη και κυρίως στις ενδονησιωτικές συνδέσεις.

Σελίδα 1 από 244
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline