Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024  02:15:34

Ο νέο μαθηματικός τύπος για τον κατώτατο μισθό. Πως καθορίζει την αναπροσαρμογή του. Οκατώτατος μισθός πρόκειται να αναπροσαρμοστεί με τη χρήση ενός μαθηματικού τύπου.

Νέο ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε η τιμή του χρυσού - Το ράλι του 40% ενισχύει τα σενάρια οτι ο χρυσός θα ξεπεράσει τα 3.000 δολάρια.

Με επιδότηση οι ΚΟΤ λογαριασμοί ρεύματος τον Οκτώβριο. Πώς θα επηρεαστούν οι λογαριασμοί ρεύματος από τα προβλεπόμενα στο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα - Πόσο κερδίζει ο καταναλωτής.

Την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης - Ποιους αφορά.

Όσοι πιαστούν δίχως ασφάλεια ή δίχως να έχουν περάσει ΚΤΕΟ θα πληρώσουν πρόστιμα έως 1.000 ευρώ ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα βρεθούν αντιμέτωποι με διπλασιασμό στα πρόστιμα και επιπλέον αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας.

Το «Τhe Wall» και όλα τα μυθικά τραγούδια των Pink Floyd αγοράστηκαν από την Sony σε μια συμφωνία σταθμό στη μουσική βιομηχανία.

Χαμηλότερα θα κοστίσει εφέτος στον καταναλωτή η προμήθεια του ελαιολάδου από τα ράφια των σούπερ μάρκετ, μιας και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η εφετινή παραγωγή αναμένεται να είναι καλύτερη από αυτήν του 2023.

Πάνω από 185.500 «καρφώματα» δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της ΑΑΔΕ - Σε ρόλο επιθεωρητή οι πολίτες καταγγέλλουν τους... επιτηδείους.

Σοφία Ζαχαράκη: Η μεταρρύθμιση στα προνοιακά επιδόματα είναι μια «συμφωνία ειλικρίνειας» με τον πολίτη.

Στη διάθεση του 10% της Εθνικής Τράπεζας προχωρά το ελληνικό δημόσιο, ως μέρος μιας προσπάθειας ιδιωτικοποίησης του κλάδου, σύμφωνα με το Bloomberg.

Σελίδα 1 από 26
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline