Κυριακή 31 Μαϊου 2020  23:49:18

Σημαντική πτώση σημειώνουν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου λόγω της χαμηλής ζήτησης καυσίμων στις ΗΠΑ, των φόβων ενός δεύτερου κύματος κρουσμάτων κορωνοϊού στη Νότια Κορέα και της επιδείνωσης των σχέσεων ΗΠΑ-Κίνας.

Οι πωλήσεις των σούπερ μάρκετ (Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, μη συμπεριλαμβανομένων νησιών) με βάση τα στοιχεία για τις ταχυκίνητες κατηγορίες ανήλθαν σε 1,683 δισ. ευρώ.

Τι προβλέπει το πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης εργαζομένων στη ΔΕΗ με το μπόνους των 20.000 ευρώ σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ. Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Εγκωμιαστικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας για «το κεφάλι του δράκου στην Ελλάδα» - Το λιμάνι του Πειραιά κατέλαβε το 2019 την τέταρτη θέση στην κατάταξη των ευρωπαϊκών λιμανιών μεταφόρτωσης εμπορευμάτων.

Το κοινωνικά βέλτιστο, υποστηρίζει ο ΣΕΒ, θα είναι τα χρήματα του SURE να μη γίνουν επιδόματα ανεργίας, αλλά επιδόματα εργασίας. Επιλογή και επιδίωξη, που έχει τονίσει η Κυβέρνηση με δηλώσεις του Πρωθυπουργού και αρμόδιων υπουργών αλλά αυτό δεν το επισημαίνει καθόλου ο ΣΕΒ και το προβάλλει, απλώς, ως δικό του μετέωρο ζητούμενο.

Αφορούν τα δικαιώματα του καταναλωτή στις συμβάσεις από απόσταση και τις διατάξεις για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, από ηλεκτρονικά καταστήματα εμπορίας συσκευών κινητών τηλεφώνων και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Καταρχήν, μειώνεται ο ΦΠΑ στις μεταφορές από το 24% στο 13%, για την περίοδο 1 Ιουνίου- 31 Οκτωβρίου 2020. Καλύπτει μεταφορές επιβατών με τρένο, με μετρό και τραμ, με αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, με αεροπλάνο, με πλοίο, με συνδυαστικές μεταφορές.

Τα σενάρια για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο, διέψευσε κατηγορηματικά ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπου έδωσε διευκρινίσεις και για τις ρυθμίσεις που καταθέτει αύριο στη Βουλή για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων εστίασης σε επί πλέον κοινόχρηστους χώρους των δήμων.

Σελίδα 1 από 240
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline