Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020  14:29:22

Αυξήσεις στις συντάξεις και μάλιστα γενναιόδωρες θα δουν με το νέο ασφαλιστικό όσοι έχουν ένσημα πάνω από 30 χρόνια και μισθούς άνω των 1500 ευρώ. Μάλιστα οι πλέον κερδισμένοι θα είναι όσοι αποχωρούν με 40 χρόνια ασφάλισης.

Τι θα γίνει όμως τους επόμενους μήνες; Θα δούμε χειροπιαστά αποτελέσματα από το ταξίδι στις ΗΠΑ; Ο κ. Γεωργιάδης απαντά σχετικά στο NEWSIT: «Όταν πήγα το Νοέμβριο στην Ουάσιγκτον συναντήθηκα με τον επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο της DFC, είναι ο αμερικάνικος κυβερνητικός οργανισμός που χρηματοδοτεί επενδύσεις αμερικάνικες στο εξωτερικό σε χώρες που θεωρεί ότι για διάφορους γεωπολιτικούς λόγους τους ενδιαφέρει να υπάρχουν αμερικάνικες επενδύσεις.

Το νέο ασφαλιστικό φέρνει αυξήσεις στις εισφορές και μείωση του εισοδήματος για εννέα στους δέκα ασφαλισμένους και συνταξιούχους, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκαλύψεις - «φωτιά» από την πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς. Καταθέτει για τρίτη ημέρα η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον χειρισμό της υπόθεσης Novartis.

Το υπουργείο Εργασίας τους έδωσε την ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους μέχρι 31 Δεκεμβρίου αλλά αυτοί την αγνόησαν επιδεικτικά - Ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης αντί να εφαρμόσει τους νόμους με κατασχέσεις και ανακλήσεις αδειών, σιωπηρά τους δίνει παρατάσεις επί παρατάσεων σε αντίθεση με τους... κοινούς θνητούς που πιέζονται και χάνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με συνοπτικές διαδικασίες,

Μεγάλη σε έκταση η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αλλά δεν λείπουν οι παραβάτες, υπολογιζόμενοι το 20-25%. Έτσι, σε πρόσφατη έρευνα το μεικτό κλιμάκιο επιθεωρητών και της αστυνομίας επέβαλλε τσουχτερά πρόστιμα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία λειτουργούσαν ως «λέσχες καπνιστών».

«Κοψοχρονιά» (όσο γίνεται για τους Βρετανούς) πωλούνται τις τελευταίες ημέρες τα αναμνηστικά σουβενίρ με το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι - Μέγκαν στα τουριστικά καταστήματα γύρω από το κάστρο του Ουίνδσορ - εκεί που τον Μάιο του 2018 ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ.

Το πρώτο βήμα για την είσοδο της αλυσίδας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Στην εξαγορά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.gr από την εταιρεία YODA Α.Ε προχώρησε η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με στόχο τη σταδιακή μετάβαση της σε μία νέα ψηφιακή εποχή.

Εως και 30% έχει υποχωρήσει ο τζίρος των καζίνο σε Θεσσαλονίκη και Πάρνηθα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, μετά την απαγόρευση του καπνίσματος, σύμφωνα με πηγές της αγοράς.

Σελίδα 1 από 229
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline