Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020  12:48:48

Απέναντι στα τεκμήρια βρίσκονται κάθε χρόνο οι φορολογούμενοι. Πονοκέφαλος για χιλιάδες φορολογούμενους αποτελούν τα τεκμήρια.

Ο ιστότοπος θα εξακολουθεί να επιτρέπει διαφημίσεις που εστιάζουν στην πολιτική εφαρμογής των εμβολιασμών, καθώς ξεκινά εκστρατεία για την παροχή πληροφοριών για τα εμβόλια κατά της γρίπης.

Για διαδικαστικούς λόγους με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ακυρώνεται η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης που έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη των έργων για το Μεγάλο Περίπατο στην Αθήνα, συμπεριλαμβάνοντας τη σχετική εξουσιοδότηση, που απαιτεί ο νόμος μαζί με τα κυκλοφοριακά μέτρα που έλαβε τον περασμένο Μάρτιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

«Τρικυμία» στην τουρκική λίρα προκαλεί τα ελληνοτουρκικά καθώς και η νέα έξοδος του Oruc Reis από το λιμάνι της Αττάλειας. Καθώς ο γεωπολιτικός κίνδυνος αυξάνει, οι πωλήσεις του τουρκικού νομίσματος εντείνονται.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, το τίμημα είναι πεντε φορές μεγαλύτερο από το ελάχιστο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Παιγνίων.

Ο Άρειος Πάγος θα κρίνει τελικά τον νόμο για την ποινική μεταχείριση των τραπεζικών στελεχών, μετά την αναίρεση που ασκήθηκε από την Εισαγγελία του ανωτάτου δικαστηρίου κατά απόφασης (βουλεύματος) που εκδόθηκε για εκκρεμή ποινική υπόθεση από δικαστικό συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ογδόντα τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών με δήθεν πώληση κινητών τηλεφώνων μέσω διαδικτυακού καταστήματος εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος δύο ατόμων, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού, για απάτες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο νέος διευρυμένος κατάλογος περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις που μπορούν να συμφωνήσουν μείωση ενοικίου με τους ιδιοκτήτες ακινήτου έτσι ώστε οι τελευταίοι να έχουν έκπτωση φόρου.

Ο πρώην ΟΔΔΥ πραγματοποιεί μια μεγάλη δημοπρασία 45 σκαφών σε άκρως δελεαστικές τιμές. Ταχύπλοα σκάφη, θαλαμηγούς, ιστιοφόρα αλλά και φουσκωτά εκποιεί ο πρώην ΟΔΔΥ στις εγκαταστάσεις στην Μαγουλέζα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου με τιμή εκκίνησης από 50 ευρώ έως και 12.000 ευρώ.

Από τις αρχές του έτους, 485 είναι τα αεροσκάφη που έχουν σταματήσει τις πτήσεις τους, εν συγκρίσει με τα 431 για το σύνολο του 2019 και τα 406 για το σύνολο του 2018.

Σελίδα 1 από 184
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline