Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024  23:39:52

NonPaperNews

NonPaperNews

Καλοκαιρία και ζέστη, μεταβολή από την Κυριακή με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι θα είναι καλοκαιρινός με υψηλές θερμοκρασίες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ και ιδιαίτερα εκτιμώμενη για το ταλέντο της, ηθοποιός, Maggie Smith, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών.

Νέα ειδική έρευνα δείχνει ότι οι σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητα του ανθρώπου τείνουν να συμβαίνουν μεταξύ 20 έως 40 ετών, δηλαδή είναι στο χέρι των νέων η τελική διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του.

Σοβαρός προβληματισμός από αρχιτέκτονες, πολεοδόμους και νησιώτες για τη νέα τάση των υπόσκαφων σπιτιών και ξενοδοχείων που ξεφυτρώνουν στα νησιά, στο πρότυπο της Σαντορίνης - Τα υπέρ, τα κατά και οι προβλέψεις του νόμου.

Επιμηκύνεται η τουριστική περίοδος - Ιούνιος και Σεπτέμβριος θεωρούνται πλέον μήνες αιχμής.

Ανώνυμη διαρροή από το υπουργείο Οικονομικών υποστήριξε ότι είναι «κατηγορηματικά αρνητικό» το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης απέναντι στο αίτημα της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για επαναφορά του 13ου και 14oυ μισθού στο Δημόσιο.

Έχουν προηγηθεί δύο συναντήσεις μιας μικρής αντιπροσωπείας της Θεολογικής Σχολής με τους συμβούλους του υπουργού Παιδείας της Τουρκίας για να βρεθεί η φόρμουλα της λειτουργίας της.

Οποιαδήποτε ώθηση για νέα μείωση των επιτοκίων αναμένεται να συναντήσει σθεναρή αντίθεση από τα λεγόμενα «γεράκια» της ΕΚΤ.

Σελίδα 1 από 746
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline