Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021  12:29:55

NonPaperNews

NonPaperNews

Αύξηση 21% στις ελληνικές εξαγωγές στην πενταετία σε μια αγορά όπου η κατά κεφαλήν κατανάλωση αγγίζει τα 15 κιλά τον χρόνο. Τρέχει... το ελληνικό γιαούρτι στη γερμανική αγορά, με τις ελληνικές εξαγωγές να παρουσιάζουν αύξηση 21% την τελευταία πενταετία.

Oι αυξήσεις γίνονται περισσότερο εμφανείς και οι καταναλωτές καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σε κλοιό ανατιμήσεων έχει εισέλθει πλέον το σύνολο της οικονομίας, οι αυξήσεις γίνονται περισσότερο εμφανείς και οι καταναλωτές καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ένα αξεσουάρ από την εμφάνιση της συζύγου του «Σουλτάνου» στη Νέα Υόρκη εξαγριώνει τον τουρκικό λαό – 30.000 ευρώ η αξία του

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Αμερικανίδα ηθοποιός, Ούμα Θέρμαν, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ότι έκανε άμβλωση σε νεαρή ηλικία, αποκαλύπτοντας «το πιο σκοτεινό μυστικό της», σε μια προσπάθεια να εκφράσει τη στήριξή της στις γυναίκες του Τέξας που με τον νέο νόμο της Πολιτείας ουσιαστικά απαγορεύεται να τερματίζουν την εγκυμοσύνη τους.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη να διασφαλιστεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα προσάγουν στα Αστυνομικά Τμήματα εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν το νόμο για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Την ανιψιά του καθώς και τους New York Times μηνύει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λόγω ενός ρεπορτάζ του 2018 το οποίο αφορούσε σε φορολογικές του υποθέσεις.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνεται όποιος μηνύει εκπαιδευτικούς που τηρούν τα πρωτόκολλα. Να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία για γονείς που στρέφονται κατά εκπαιδευτικών με μηνύσεις επειδή ζητούν την τήρηση των μέτρων ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε σχετική παραγγελία προς τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.

Σήμερα στην Ελλάδα 160.000 άτομα πάσχουν από άνοια και 280.000 από ήπια νοητική έκπτωση που θεωρείται πρόδρομος της άνοιας. Οι ασθενείς αυτοί χρειάζονται τη φροντίδα 2-3 ατόμων από το οικογενειακό περιβάλλον τους.

«...Όπως είναι γνωστό, ο εντολέας μας κρατείται προσωρινά παρά το ότι με ιδιαίτερα αξιόπιστους μάρτυρες (υπουργούς, εκδότες, δικαστές, επιστήμονες, έγγραφα) κονιορτοποίησε τις κατασκευασμένες εις βάρος του κατηγορίες από εντελώς αναξιόπιστους δήθεν βιασθέντες, τους οποίους έχει μηνύσει..»

Επίπεδες, καλογερίστικες, ασυνήθιστες απόψεις του μητροπολίτη Πειραιώς γνωστού για τη φιλομάθεια, τη πνευματικότητα και τη κοινωνική του ευαισθησία. Αφορμή για την μάλλον ασυνήθιστη ανακοίνωση του Πειραιώς Σεραφείμ αποτέλεσαν «οι πομπώδεις εκδηλώσεις αποθεώσεως προς τον πρόσφατα αποθανόντα διάσημο μουσικοσυνθέτη Μιχαήλ (Μίκη) Θεοδωράκη».

Σελίδα 1 από 2222
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline