Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021  08:07:25

NonPaperNews

NonPaperNews

Νέο χτύπημα από το κατεστημένο των ΗΠΑ κατά της φαυλότητας του Τούρκου Προέδρου και στενού φίλου, μετά συναλλαγών, του φαύλου ανθέλληνα Ντ. Τραμπ.

Όλα αυτά τα όπλα θα περάσουν από την Αλεξανδρούπολη στα Βαλκάνια για ασκήσεις των Αμερικανών αλλά και του ΝΑΤΟ. Πρόκειται για άσκηση-πρόβα πολέμου με το βλέμμα στραμμένο στη Ρωσία και γι' αυτόν τον λόγο αναμένεται να ενοχλήσει τη Μόσχα που βλέπει πλέον αμερικανική και ΝΑΤΟϊκή στρατιωτική διείσδυση στα Βαλκάνια και την ανατολική Ευρώπη μέσω του ασφαλούς λιμένος της Αλεξανδρούπολης.

Το ποσοστό θετικότητας έχει αυξηθεί στο 1,35% την τελευταία εβδομάδα και το επιδημιολογικό φορτίο αυξήθηκε κατά 28% τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Tον νεφρό χοίρου μεταμόσχευσαν σε ασθενή Αμερικανοί επιστήμονες, για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής, χωρίς το ανοσοποιητικό της σύστημα να τον απορρίψει άμεσα.

Ο ΠΟΥ προειδοποίησε ότι η πανδημία «θα συνεχιστεί ένα χρόνο περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε», διότι οι φτωχές χώρες δεν λαμβάνουν τα εμβόλια που έχουν ανάγκη.

Συμμορίες κακοποιών διεισδύουν σε πλατφόρμες βιντεοπαιχνιδιών για να στρατολογούν νέους στο Μεξικό, κατήγγειλε η κυβέρνηση. 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα #MeToo – Μετά την κατακραυγή ο Έλληνας πρωταθλητής θέλησε να δώσει διευκρινίσεις.

Οι δύο εταιρείες δήλωσαν ότι η δοκιμή έδειξε 95,6% αποτελεσματικότητα απέναντι στη νόσο, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που η Δέλτα κυριαρχούσε.

«Η Ελλάδα σήμερα, παρά τις φιλότιμες, πρέπει να πω, προσπάθειες της Τουρκίας, επιστρέφει στη διαδικασία ομαλοποίησης στη Λιβύη» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά το πέρας της Υπουργικής Συνόδου «Libya Stabilization Initiative».

Ανάρπαστα έγιναν σχεδόν όλα τα διαμερίσματα στον ουρανοξύστη που αναπτύσσει η Lamda Development στην περιοχή της Μαρίνας του Αγ. Κοσμά. Ξένοι κι Έλληνες επενδυτές έσπευσαν να κλείσουν με προκαταβολές τα 200 διαμερίσματα του «πράσινου» πύργου των 45 ορόφων.

Σελίδα 1 από 2260
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline