Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019  04:09:37

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για ακόμα μια χρονιά και η γυναίκα του τον... γέρασε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει την υποψηφιότητα Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής. Αποφάσεις για την κοινοβουλευτική δράση του ΚΙΝΑΛ, έλαβε η Φώφη Γεννηματά.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στις ΗΠΑ υπό τις οδηγίες των Μιλγουόκι Μπακς και σήμερα, η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο περιθώριο της ορκωμοσίας των βουλευτών στη νέα σύνθεση της Βουλής, μετά τις Εθνικές Εκλογές 2019.

Συνάδελφοι και φίλοι του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τα ίχνη του. Η απάντηση του άντρα που τον φροντίζει.

Και δύο άλλες συστάσεις: O μεσημεριανός ύπνος, η λεγόμενη σιέστας, ρίχνει την αρτηριακή πίεση. Ο χαμένος ύπνος της εβδομάδας δεν αναπληρώνεται το Σαββατοκύριακο.

Οι εύκολες ερμηνείες για ξένα κέντρα και για πράκτορες πυρκαγιών, όπως πέρυσι στο Μάτι, που αποτελούν άλλοθι για παραλείψεις, ανικανότητες και αδυναμίες του Κράτους.

Το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα στις 17.11.2018 για την σωτήρια επένδυση στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, που δεν προχώρησε η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σελίδα 1 από 1986