Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019  01:03:56

NonPaperNews

NonPaperNews

Προβάδισμα 8,9 μονάδων, και μάλιστα με αυτοδυναμία, στην προέκτασή του στις «καθαρές ψήφους», δηλαδή στα τελικά αποτελέσματα δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση.

Αντίθετες εκδοχές από Μαξίμου και Αστυνομία. Μεγάλωσε η όλη ύποπτη στάση της Αστυνομίας, την οργή του μεγάλου πλήθους και του μεγάλου πάθους των συμμετασχόντων από όλη την Ελλάδα, με οικογένειες, φίλους και παρέες. Η αντιμετώπιση με μεθόδους βαρβαρότητας.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι θα βρεθούν οι 151 βουλευτές. Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας από την αρχή έχει υποσχεθεί στους Αμερικάνους και στους Γερμανούς ότι θα παραδώσει αυτή τη συμφωνία- και έχει προηγουμένως μετρήσει τις ψήφους του πολύ πριν έρθει η απόφαση αυτή στη Βουλή.

Οχι μόνο στη Βουλή οι επιθετικές του δηλώσεις αλλά και σε συνέντευξη στην «Αυγή». Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για διγλωσσία.

Το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά για τις απόψεις τους είναι αδιαπραγμάτευτο, δήλωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Σε τέλεια, αναγκαστική, διαφοροποίηση από τις περσινές δηλώσεις του ότι πρόκειται για εκδηλώσεις, από φανατικούς, ακροδεξιούς και εθνικιστές.

Ως θύελλα που ενισχύεται περιγράφει το Bloomberg τις αντιδράσεις στην Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών η οποία, σημειώνει το δημοσίευμα, μπορεί να κοστίσει στον Αλέξη Τσίπρα, σε όρους δημοτικότητας.

Στο πρωτοφανές φαινόμενο των βουλευτών που βρίσκονται ταυτόχρονα στη συμπολίτευση και την... αντιπολίτευση, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζοντας ότι όλα ήταν συμφωνημένα.

Φαινόμενα κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται στον χώρο της Βορείου Ελλάδος από ειδικές δημοσκοπήσεις, που έχουν γίνει γνωστές σε παράγοντες της Αντιπολίτευσης, σε ποσοστά αποδοχής γύρω στο 10%.

«Η μείωση της ανεργίας, η προώθηση ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης και η καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας αποτέλεσαν, από την πρώτη στιγμή, προτεραιότητα της κυβέρνησης».

Οι «δανεικοί» των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού που επιτρέπουν στον Τσίπρα να κάνει παιχνίδι - «Και στην Μακεδονία, μια νέα αρχή» Όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «δάνεισαν» βουλευτές τους στο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης, έτσι τώρα το Ποτάμι θα «δανείσει» δικούς του για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Σελίδα 1 από 1775