Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019  12:39:53

NonPaperNews

NonPaperNews

Επιπλέον, μία γυναίκα με περισσότερους συνολικούς κύκλους εμμηνόρροιας στη ζωή της (πάνω από 470 έναντι κάτω από 390), δηλαδή που μεσολαβεί λιγότερος χρόνος ανάμεσα σε δύο διαδοχικές περιόδους, έχει κατά 25% μειωμένο κίνδυνο διαβήτη.

Οι κινηματογραφικοί κριτικοί της «Guardian» επέλεξαν τις καλύτερες ταινίες από την παραγωγή των τελευταίων 20 ετών, χωρίς να γνωρίσουν αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

Ομάδες ανομίας, όπως οι διακινητές ναρκωτικών, που απομακρύνονται ένα σημείο της Αθήνας και μετακινούνται σε άλλα. Με τους αναρχικούς σε δράση βίας και ανομίας εκτός Εξαρχείων. Με τους σκληρούς εγκληματίες σε πολλαπλή δράση.

Απροθυμία για παραπομπή του Αλέξη Τσίπρα, όπως έχουν ζητήσει Σαμαράς και Βενιζέλος (όχι Λοβέρδος) για να μην συσπειρωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και εμφανισθεί ο τέως Πρωθυπουργός ως διωκόμενος, παρότι έγιναν ειδικές συσκέψεις ενημέρωσης-και όχι μόνο ενημέρωσης, λέγεται- στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ένα λαμπρό κοινωνικό μέτρο, που προκάλεσε ευνοϊκές εντυπώσεις αλλά φαίνεται ότι ο υπουργός Υγείας δεν είχε επιτύχει συμφωνία με τον Σύλλογο των Αθηνών αλλά μόνο με τον Πανελλήνιο.

Κατά τους συνεργάτες τους δύο σημεία -κλειδιά είναι οι καταγγελίες του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις «άθλιες μεθοδεύσεις του Ρασπούτιν της Δικαιοσύνης», οι ειδικές κρυφές συσκέψεις το Μαξίμου (μετά το τέλος μίας, που ανακοίνωσε ο κ.Παπαγγελόπουλος ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Νεώτερης Ελλάδος), ενώ η ανάκριση υποτίθεται ότι ήταν απολύτως μυστική, καθώς επίσης και οι ανάλογες δηλώσεις-αναγγελίες του τότε αναρμόδιου υφυπουργού Π. Πολάκη.

Μετά την πρώτη αύξηση τη Δευτέρα χθες Τρίτη επικράτησε πολύπλευρη αυτοσυγκράτηση από τις ΗΠΑ και το Ιράν έως τη Σαουδική Αραβία και Ρωσία- Κίνα.

Σελίδα 1 από 2062