Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021  06:57:48

NonPaperNews

NonPaperNews

«Ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, ώστε να μπορέσω να αφοσιωθώ πλήρως στο επόμενο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην ανατροφή των παιδιών μου.», δήλωσε ο Σερ Έλτον Τζον.

Η διαδικασία των απολογιών των κατηγορουμένων ενώπιον του ανακριτή ήταν πολύωρη και αμέσως μετά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα μετά τις απολογίες που έδωσαν στον ανακριτή Χρ. Παπαδήμα ο διευθυντής και τέσσερις γιατροί της κλινικής «Ταξιάρχαι», οι οποί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση μέτρων πρόληψης για την μετάδοση του κορωνοιού.

Οι συμβολισμοί στην ελληνική μυθολογία ποτέ δεν είναι τυχαίοι. Οι Μούσες, που ταυτίσθηκαν με τις τέχνες, ήταν θυγατέρες του Δία και της Μνημοσύνης. Η μητέρα τους δεν ήταν κοινή θνητή αλλά αυθεντική θεότης.

Υψηλή ζήτηση για καριέρα εκτός Γης. Πολλοί είναι οι νέοι που αναζητούν θέσεις εργασίας εκτός Ελλάδας –ακόμα και στο Διάστημα.

Πώς θα επιστρέψουν-επιτέλους- οι υπάλληλοι στις θέσεις τους. Ελπίδες ότι θα βελτιωθεί ο (ανύπαρκτος) τρόπος εξυπηρέτησης του κοινού, όπως κατέδειξε πρώτος ο Κ.Χατζηδάκης με την κατάσταση στον ΕΦΚΑ.

Απρόθυμη η Κυβέρνηση να επαναλάβει (με τροπολογία στη Βουλή) το προηγούμενο της υψηλής χρηματικής αποζημίωσης, που δόθηκε στην μητέρα και την αδελφή του αείμνηστου Αλεξ. Γρηγορόπουλου.

Ομίλησε επίσης για καταλυτικά δεδομένα ανάμεσα στις πολιτικές Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα προκύψουν με διαύγεια κατά τον επόμενο χρόνο 2022 και όχι νωρίτερα.

Τις ομάδες «βίας και αίματος» συγκροτούν παιδιά μεταναστών από Αλβανία και Πακιστάν αλλά και ανήλικοι Έλληνες σε ομάδες τραμπούκων, συχνά ε διασύνδεση με αναρχικούς, ποινικούς και χουλιγκάνικους κύκλους.

Σελίδα 1 από 2300
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline