Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020  23:19:55

NonPaperNews

NonPaperNews

Οι επικριτές του είναι έτοιμοι να του καταλογίσουν προχειρότητες αλλά δαπάνες σπατάλης και κακοδιοίκησης και Κώστας Μπακογιάννης για Μεγάλο Περίπατο: Αλλάζουν όλα στην Πανεπιστημίου -Προχωρά η τρίτη φάση των έργων.

Αφενός για να ξεπλύνουν τον Ερντογάν από την πολύμηνη επιθετική και προκλητική του συμπεριφορά απέναντι σε άλλες χώρες, από το Ισραήλ και τη Συρία έως την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ελλάδα και την Γαλλία όσο επίσης για να σκεπάσουν το πρόβλημα των κυρώσεων κατά της Τουρκίας, που θέτει με έμφαση η Κύπρος, η Γαλλία και άλλες χώρες με πρώτη την Αυστρία.

Την ίδια στιγμή, οι ΗΠΑ κινούνται ολοταχώς προς τους 200.000 νεκρούς από την πανδημία. Τη στιγμή που οι νεκροί του κοροναϊού στις ΗΠΑ προσεγγίζουν τις 200.000, ο πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, ισχυρίστηκε ψευδώς σε προεκλογική συγκέντρωση στο Οχάιο ότι η θνητότητα στη χώρα του «είναι μια από τις χαμηλότερες στον κόσμο», και ότι ο ιός «ουσιαστικά» δεν έχει καμία επίπτωση στους νέους.

Επίσης προτείνεται η σταδιακή αναδιοργάνωση των Μονάδων και Υπομονάδων του Στρατού Ξηράς ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα και η αυξημένη μαχητική ισχύς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία από τα δέκα κρούσματα εντοπίζονται σε σκήτη της ευρύτερης περιοχής των Καρυών.

Η «Λάμψα ΑΕ», εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρης δοκιμασίας της οικονομίας και του ελληνικού τουρισμού, δεν απεργάζεται «πωλήσεις» αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι κατασχέσεις κοκαΐνης έφθασαν τότε σε ιστορικό υψηλό, καθώς κατασχέθηκαν σχεδόν 181 τόνοι, δηλαδή πάνω από 40 τόνοι περισσότεροι απ' ό,τι το 2017, τη χρονιά του προηγούμενου ρεκόρ. Ο αριθμός των κατασχέσεων (110.000) είναι κι αυτός χωρίς προηγούμενο.

Το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Μανχάταν, που εδώ και ένα χρόνο εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Πρόεδρο Τραμπ, προκειμένου ο δεύτερος να επιδείξει τις φορολογικές δηλώσεις του, υπονόησε για πρώτη φορά σε δικογραφία τη Δευτέρα ότι έχει βάσιμες αιτίες να πραγματοποιήσει έρευνα εις βάρος του και των επιχειρήσεων του για φορολογική απάτη.

Η τελετή απονομής των βραβείων Νόμπελ με φυσική παρουσία δεν θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανησυχία για τους επόμενους μήνες – Οι ΗΠΑ είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό θανάτων, ενώ ακολουθεί Βραζιλία, Ινδία και Μεξικό.

Σελίδα 1 από 2410
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline