Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023  17:34:34

NonPaperNews

NonPaperNews

Με νέο «πρόσωπο» εμφανίστηκε η Μαντόνα στην 65η απονομή των βραβείων Grammy – Τα αρνητικά σχόλια. Με νέο «πρόσωπο», αγνώριστη σχεδόν εμφανίστηκε η Μαντόνα στην 65η απονομή των γνωστών΄διεθνών βραβείων. Η «βασίλισσα της ποπ» που παρουσίασε τους νικητές των Grammy Σαμ Σμιθ και Kιμ Πέτρας για το τραγούδι τους «Unholy», προκάλεσε μάλλον αρνητική εντύπωση στους θαυμαστές της και χρήστες των social media, με το αψεγάδιαστο και χωρίς ίχνος ρυτίδας πρόσωπό της, το οποίο όμως φαίνεται αρκετά «διαφορετικό» και παραμορφωμένο από αυτό που τους έχει συνηθίσει.

Ουρές στα καταστήματα υπό τον φόβο του προστίμου Ουρές σχηματίζουν οι πολίτες, εν μέσω του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, για την αγορά αντιολισθητικών αλυσίδων, με φόβο το πρόστιμο των 80 ευρώ σε περίπτωση που πιαστούν χωρίς αυτές.

Δεν την θεωρούσε σπουδαίο ταλέντο ηθοποιού.«Έχω χορτάσει» έλεγε ο θρύλος του Χόλιγουντ, επιχειρώντας να... κατευνάσει τα επιιθετικά ένστικτα της συμπρωταγωνίστριάς του.

Σεισμός σε Τουρκία - Συρία: «Είχε ισχύ ίση περίπου με 130 ατομικές βόμβες» - Ασύλληπτα, τρομακτικά τα μεγέθη της δοκιμασίας από τους δύο καταστροφικούς σεισμούς.

Σελίδα 1 από 2768
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline