Τρίτη 23 Ιουλίου 2019  18:26:49

NonPaperNews

NonPaperNews

Στην εθνική τραγωδία που συγκλόνισε πριν από ένα χρόνο ολόκληρη την Ελλάδα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι επέλεξε να το κάνει γιατί οι συγκεκριμένες αναφορές και όχι οι γενικότητες συμβολίζουν τον δρόμο της ανόρθωσης που έχει επιλέξει.

Παράλληλα μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές σε συλλήψεις στελεχών, δείγμα ότι «κάτι αλλάζει» στην αντιμετώπιση στην προκλητική και ανεξέλεγκτη δράση βίας και ανομίας του «Ρουβίκωνα» από την ΕΛΑΣ και την νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το 63,1% των ψηφοφόρων εκτιµά ότι η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν έτοιµη και µε σχέδιο για να κυβερνήσει, έναντι 21,3% που εκτιµά ότι ήταν απροετοίμαστη. Ταυτόχρονα, το 55,8% εκτιµά ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καλύτερη σύνθεση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, έναντι 25,1% που πιστεύει ότι υστερεί απέναντί τους.

Μετά τις δυσμενείς δημοσιεύσεις και σχόλια ο κ. Βορίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν υπήρξε αντισημίτης και πολέμιος του Κράτους του Ισραήλ (το αντίθετο συνέβαινε σχετικά), αν και με ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι συνυπήρξε, συνεργάστηκε και ανέχτηκε στη νεανική του ηλικία ανθρώπους με ανισημιτικά αισθήματα κάθε είδους.

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η νέα κυβέρνηση δε θα δεχθεί αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού έστειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, στις προγραμματικές δηλώσεις.

Εμφύλιος στην Ουάσιγκτον για τις κυρώσεις στην Τουρκία: Πιέσεις εναντίον του Ντ. Τραμπ -Διχασμό στην αμερικανική διπλωματία προκαλεί η υπόθεση της Τουρκίας και της επιλογής της να πάρει τους S-400 - Ο Τραμπ δεν θέλει να «χτυπήσει» τον φίλο Ερντογάν, πιέζουν Πομπέο και Μπόλτον.

Οι απόψεις και οι προβλέψεις πολλών σεισμολόγων, που δεν διαφωνούν σημαντικά μεταξύ τους ως προς αυτές τις δύο δυσάρεστες εξελίξεις, ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Αττικής, της Ανατολικής-Βόρειας Πελοποννήσου και της Κεντρικής Στερεάς.

Σελίδα 1 από 1991