Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019  22:58:28

NonPaperNews

NonPaperNews

Πίσω από τις νέες ρυθμίσεις, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν από τις αρχές του 2020, κρύβονται παγίδες έξτρα φόρου για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που διαθέτουν τα ακίνητά τους στις πλατφόρμες Airbnb, Booking.com, HomeAway.

Εξετάζεται η απαλοιφή εξοντωτικών κυρώσεων, όπως η διά βίου αφαίρεση της άδειας οδήγησης σε περίπτωση υποτροπής στην ίδια παράβαση, ενώ τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται για κάθε παράβαση θα είναι ενιαία και δεν θα ακολουθούν εισοδηματικά κριτήρια.

Το συνολικό κόστος της εκπομπής. Οι δυσκολίες μιας τέτοιας καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, να αντέξει στον ανταγωνισμό, ανάλογης της οποίας δεν υπάρχει σε καμμία τηλεόραση και στην Ελλάδα και διεθνώς.

Με θετικές εντυπώσεις και ελπίδες συνοδεύτηκε η υφυπουργοποίηση της Όλγας Μιχαηλιδου. Έδειξε κάποια δραστηριότητα για κοινωνικά θέματα της αρμοδιότητας της. αλλά σταδιακά άρχισε να κάνει δηλώσεις – είτε από μικροφώνου, είτε μέσω των social media. Ξεκάρφωτες, αμφιλεγόμενες, ατυχείς.

Κυριαρχία απόλυτη και πρωτοφανής της Αστυνομίας στον χώρο των Εξαρχείων μέχρι την κεντρική πλατεία όλες τις ώρες της πορείας του Πολυτεχνείου, με πλήρη κατάργηση του άλλοτε «άβατου της βίας και της ανομίας».

Ο 21χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Dominic Thiem με 6-7(6) 6-2 7-6(4) σετς σε ένα συγκλονιστικό τελικό των ATP στο Λονδίνο. Ο Τσιτσιπάς με τη νίκη του αυτή, έδειξε ότι ήρθε για να μείνει στην κορυφή! Αυτός ήταν ο ένατος τελικός καριέρας για τον Έλληνα πρωταθλητή, έχοντας κερδίσει έως τώρα τους τέσσερις. Με τη νίκη του αυτή ο Τσιτσιπάς, έγινε ο νεότερος πρωταθλητής στο φινάλε της σεζόν, μετά από τον 20χρονο Λέιτον Χιούτι το 2001 και ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά. O Τσιτσιπάς, θα φύγει απ'το Λονδίνο με 1300 βαθμούς ATP και θα πλησιάσει σε απόσταση 400 βαθμών τον 5ο της κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ και θα προσθέσει στο λογαριασμό του το ποσό των 2,6 εκατομμύρια δολαρίων.

Έκλεισε η διάσημη πλατεία του Αγίου Μάρκου, η οποία απειλείται από νέα μεγάλης έκτασης πλημμύρα. Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι και οι τουρίστες που βρίσκονται στη Βενετία καθώς οι πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή έχουν «βουλιάξει» την πόλη των Δόγηδων.

Σελίδα 1 από 2143
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline