Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021  19:21:53

NonPaperNews

NonPaperNews

Η σκληρή απάντηση Αναστασιάδη και η συγγνώμη της εφημερίδας για τις φαντασιώσεις του συνεργάτη της. Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε επισήμως μετά από δημοσίευμα στην «Καθημερινή Κύπρου», που εμπεριείχε το όνομα του Προέδρου σχετικά με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, με την παραχώρηση κυπριακής υπηκοότητας σε αιτούντες από το εξωτερικό, και το οποίο προκάλεσε την παραίτηση του συντάκτη του.

Πρόσφατα με τον ανασχηματισμό τη Κυβέρνησης τόνισε ότι δεν αποτελεί μικρό και ευέλικτο σχήμα τα 57 πρόσωπα και ότι η νέα Κυβέρνηση στερείται από τον ανάλογο αριθμό γυναικών, που δεν αξιοποιούνται.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη θέση που έχει επί της αρχής να στηρίξει τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίας και την έναρξη των διαπραγματεύσεων της χώρας του.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στη συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογο του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις σημαντικές δυνατότητες στις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών και τόνισε ότι αυτό πήγε σήμερα ένα βήμα παραπέρα με τις υπογραφές των τριών μνημονίων κατανόησης στον τομέα της Διπλωματικής Εκπαίδευσης, στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και τις επενδύσεις μεταξύ του Enterprise Greece και του αντίστοιχου φορέα της Βόρειας Μακεδονίας Invest North Macedonia.

«Δεν μπορούμε επιτρέψουμε τη δημιουργία ενός κενού σταθερότητας στην περιοχή» των Δυτικών Βαλκανίων, δήλωσε ο Ν. Δένδιας μετά τη συνάντησή του με τον ΥΠΕΞ της Β. Μακεδονίας προειδοποιώντας ότι «το κενό θα μπορούσε εύκολα να καλυφθεί από άλλες μη ευρωπαϊκές δυνάμεις που είναι υπέρ του αναθεωρητισμού». Τι είπε για τη συμφωνία των Πρεσπών

Διευκρινίσεις για τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων με τη μέθοδο του «click in shop» δίνει το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο (ΠΕΣ) Αττικής, ενόψει της πιθανής επαναλειτουργίας των καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και των κοσμηματοπωλείων με αυτήν τη μέθοδο από την προσεχή Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά έως σήμερα, η κυβέρνηση προκρίνει άνοιγμα των καταστημάτων με... δύο click. Click away για το σύνολο των επιχειρήσεων, που θα μπορούν να εξυπηρετούν καταναλωτές στο εξωτερικό τους ύστερα από ραντεβού, και click in shop για τους κλάδους της ένδυσης, της υπόδησης και της χρυσοχοΐας.

Σήμερα Παρασκευή απόγευμα, η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει, σε συνεννόηση με τους καθηγητές της Επιτροπής, το άνοιγμα του λιανεμπορίου, καθώς η κυβέρνηση φέρεται να έχει καταλήξει στην 18η Ιανουαρίου, ως ημέρα κατά την ποία τα καταστήματα του λιανεμπορίου θα ανοίξουν και πάλι.

Σελίδα 1 από 2567
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline