Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020  02:43:43

NonPaperNews

NonPaperNews

Τα σωματίδια του κορωνοϊού που μεταφέρονται με τον αέρα είναι ο βασικός τρόπος μετάδοσης της Covid-19, επιβεβαιώνουν οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ.

Λέρος (εξώφυλλο), Σάμος, Κάρπαθος, Πάτμος, Κάλυμνος και Λειψοί έχουν την... τιμητική τους στο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας.

Ζημιές σε 3.045 κτίρια είχαν διαπιστωθεί μέχρι χθες στη διάρκεια των ελέγχων κλιμακίων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις περιοχές που επλήγησαν από τον «Ιανό».

Τη διαφωνία της με την πολιτική των κυρώσεων απέναντι στην Τουρκία και την πρόβλεψη ότι δεν θα κινηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση το προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (1-2 Οκτωβρίου) εξέφρασε προ ολίγου η σύμβουλος του Ύπατου Εκπροσώπου της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική Ζοσέπ Μπορέλ, Νάταλι Τότσι.

Πάνω από 900 κρούσματα κορονοιού βρίσκονται στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Πρέπει να στηριχθεί τώρα το ΕΣΥ γιατί με την εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης θα βρεθούμε σε οριακές καταστάσεις τόνισε ο Αλ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό.

Τα φτωχότερα και τα ασθενέστερα μέλη της κοινωνίας και όχι οι έχοντες ανάγκη για λόγους υγείας θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση εκείνα που θα λάβουν θεραπεία, όταν θα είναι έτοιμο ένα εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού, είπε ο πάπας Φραγκίσκος ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών σήμερα.

Η χώρα μας, πατρίδα του Ολυμπισμού, μπορεί να φιλοξενήσει ξένες αποστολές, και πριν από μεγάλα τουρνουά. Το 2020 ήταν η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ιαπωνία, ωστόσο αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2021.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες ιδιαίτερα στην περίοδο που ζούμε, αν όμως βρεις την χρυσή τομή τότε θα βιώσεις την απόλυτη ευτυχία. Ένα παράδειγμα επιτυχημένου γάμου και σχέσης είναι του Barack και της Michelle Obama.

Γιατί δεν πρέπει να θρέφει αυταπάτες η ελληνική Κυβέρνηση αλλά και τα κόμματα ότι θα βρεθεί έδαφος συμφωνίας για την ΑΟΖ (την οποία υπονόμευσε όταν έγινε επί Μπερίσα και Κ.Καραμανλή- Μπακογιάννη) και για μια άλλη δημοκρατική πολιτική προς την ελληνική ομογένεια, αυτής που απολαμβάνουν οι Αλβανοί στην Ελλάδα.

Σελίδα 1 από 2415
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline