Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021  10:00:17

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο πρίγκιπας Κάρολος επέστρεψε στην αγκαλιά της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, όταν ανακάλυψε πως η Νταϊάνα τον απατά με τον σωματοφύλακά της Μπάρι Μανάκι - Νέα συνέντευξη πρώην σωματοφύλακα της πριγκίπισσας στο CNN - Σύμπτωση το ό,τι η συνέντευξη δόθηκε σε μια χρονική στιγμή που ο Κάρολος βρίσκεται πολύ κοντά στον θρόνο; Το ρομαντικό ειδύλλιο του πρίγκιπα Κάρολου με τον εφηβικό του έρωτα, την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, αναθερμάνθηκε εκ νέου κατά την διάρκεια του γάμου του με την Νταϊάνα, όταν η πριγκίπισσα τον απάτησε με τον σωματοφύλακά της. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει σε ντοκιμαντέρ του CNN o Άλαν Πίτερς, ένας από τους σωματοφύλακες της αξέχαστης «πριγκίπισσας του λαού», ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Νέα προγράμματα δημιουργούνται χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, ενώ οι σπουδαστές αυξάνονται, αλλά οι διδάσκοντες μειώνονται.

«Ένα μέρος ίασης, ασφάλειας και φροντίδας». Με αυτή τη φράση διαφημίζει τις υπηρεσίες της η κλινική πολυτελείας στην Ελβετία στην οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Σαρλίν (Charlene) του Μονακό. Πρόκειται για την ιατρική μονάδα φροντίδας «Paracelsus Recovery», μια κλινική στη Ζυρίχη που απευθύνεται σε άτομα που εκδηλώνουν στρες εξαιτίας του τρόπου ζωής τους!

Η Ελένη Γιαμαρέλλου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, πρότεινε να φοράμε μάσκες παντού, ενώ επισήμανε τη σημασία της τρίτης δόσης.

Σπάνιας τέχνης ρωμαϊκό ψηφιδωτό εντόπισε οικογένεια στο Ράτλαντ της Αγγλίας καθώς περπατούσε σε αγρούς της περιοχής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν γυναίκα ανέφερε σε φίλη της το περιστατικό, με την ίδια να του στήνει παγίδα και τελικά να ξεσκεπάζει τον γυναικολόγο.

Επιφανής καθηγητής ερευνητής και γιατρός πολλών προσωπικοτήτων και εξαίρετου επιστημονικού-κοινωνικού ήθους.

Αρκεί βέβαια να μην μειωθεί η ισχύς τους με την αφρικανική μετάλλαξη, οπότε ο εμβολιασμός με τα έως τώρα εμβόλιο δεν θα ωφελεί.

Σελίδα 1 από 2304
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline