Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019  05:13:31

NonPaperNews

NonPaperNews

Οι φωτιές στην Αυστραλία έχουν καταστρέψει τεράστιες εκτάσεις χαμηλής βλάστησης και εκτιμάται ότι έχουν πεθάνει περισσότερα από 350 κοάλα. Ένας διαδικτυακός έρανος για τα κοάλα που τραυματίστηκαν στις καταστροφικές φωτιές στην Αυστραλία έφθασε σήμερα τα 614.265 ευρώ, γεγονός που τον καθιστά την μεγαλύτερη εκστρατεία στην αυστραλιανή πλατφόρμα GoFundMe αυτόν τον χρόνο. Οι πυρκαγιές στην Αυστραλία έχουν καταστρέψει τεράστιες εκτάσεις χαμηλής βλάστησης στα ανατολικά και οι οργανώσεις προστασίας της άγριας ζωής εκτιμούν ότι μόνο στη Νέα Νότια Ουαλία, που καίγεται εδώ και μήνες, έχουν πεθάνει περισσότερα από 350 κοάλα. Μια σελίδα για τη συγκέντρωση χρημάτων που άνοιξε η Κλινική για την Περίθαλψη Κοάλα του Πορτ Μακουάρι, στη Νέα Νότια Ουαλία, για την παροχή ειδικών σταθμών για να πίνουν νερό τα κοάλα, ξεπέρασε τα 614.265 ευρώ (περίπου ένα εκατ δολάρια Αυστραλίας) με δωρεές περισσοτέρων από 20.000 ανθρώπων από διάφορες χώρες, περιλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας.

Στα «κάγκελα» οι δήμαρχοι των νησιών για τα κλειστά κέντρα - «Πυρά» Τουρκίας σε Μητσοτάκη και... υποδείξεις για τους πρόσφυγες - Πάνω από 16.000 μετανάστες στη Μόρια.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή Πειραιώς, πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα (συζύγου της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου πρώτης υπουργού Μετανάστευσης) στο πλαίσιο συζήτησης για το προσφυγικό και αναφορικά με βιασμούς παιδιών.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παραδέχθηκε εμμέσως ότι επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ανισότητα και κακοί μισθοί στη μεσαία τάξη, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό.

Μια γενικότερη κατάσταση δυσφορίας και αρνητικών εντυπώσεων, από την παραγωγή μηδενικού θεσμικού και άλλου ανανεωτικού έργου στο υπουργείο Πολιτισμού, με φαινόμενα κακοδιοίκησης αλλά και όλο αλαζονείας συνεχώς διευρύνεται.

Οι πολίτες στον πέμπτο μήνα της Κυβέρνησης, με ευρεία γενική ικανοποίηση και ειδικότερα με ευρεία πλειοψηφία στηρίζουν το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος αλλά και το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την κάρτα εισόδου στα ΑΕΙ.

Σελίδα 1 από 2149
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline