Τρίτη 2 Ιουνίου 2020  05:26:04

NonPaperNews

NonPaperNews

Επαναφέρει πάλι την δογματική και ατυχή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν εναντίον τη δημιουργίας και ενίσχυσης του φράχτη προστασίας στον Έβρο. Ελεύθερης εισόδου για μετανάστες από κάθε γωνία της γης, που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθοδηγούμενοι τον περασμένο Απρίλιο από σχέδια ανατροπής της Άγκυρας.

Με απόφαση των Ιερών Μονών και σε συνεννόηση με την Πολιτεία, μετά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Νέα στοιχεία δίνουν οι έως τώρα πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα για τη δολοφονία Βέλγου πολίτη στη Βούλα, καθώς όλα δείχνουν ότι η δολοφονία ήταν συμβόλαιο θανάτου και για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα ζητηθεί η αρωγή της Ιντερπόλ, καθώς παραμένει αδιευκρίνιστη και η ταυτότητα του θύματος.

Στην αποκάλυψη ότι τον Μάιο υπήρχε θετικό ισοζύγιο 30.000 νέων θέσεων εργασίας στην προχώρησε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Σελίδα 1 από 2377
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline