Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019  00:46:06

NonPaperNews

NonPaperNews

Η προσσελήνωση ερέθισε τη φαντασία και εμπλούτισε την παράδοση της γοητείας που εξασκούσε η Σελήνη. Το φεγγάρι στοίχειωνε τη φαντασία από τις απαρχές του πολιτισμού, αλλά με την έκρηξη της εικόνας τον 19ο αιώνα έγινε κομμάτι του εκλαϊκευμένου πολιτισμού.

Οξύτατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα) Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καταγγέλλοντας την Κουμουνδούρου πως παραποίησε τις δηλώσεις του αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. 'Εως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει προσαγωγή από την αστυνομία.

Το «σκανάρισμα» των καταναλωτών γίνεται μέσω ειδικών αισθητήρων που έχουν τοποθετηθεί εντός καταστημάτων αλλά και πάνω σε ορισμένα προϊόντα και θα ενεργοποιούνται μέσω Wi-Fi.

Ο πρώτος άξονας που έθεσε ο κ. Λιβάνιος είναι η ριζική αναθεώρηση όλων των διαδικασιών. Όπως είπε, η κυβέρνηση θέλει να δει κάθε διαδικασία ξεχωριστά σε συνεργασία με το Μητρώο Πολιτών και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. «Ο πολίτης θα πάψει να είναι ο κλητήρας του κράτους. Οφείλουμε να κάνουμε τη ζωή του πολίτη καλύτερη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ, στηλιτεύοντας την απόφασή του να μην ψηφίσει για αντιπρόεδρο της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, επειδή -όπως ισχυρίστηκε- ασκούσε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Με στόχο να έχει η χώρα μας, όπως είπε, τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση της ατζέντας της Ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο και να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί ως ειρηνική δύναμη προόδου και ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, παρουσίασε τη στρατηγική, τους στόχους και τις προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της ευθύνης του.

«Πιστεύω ότι η κυβέρνηση έκανε καλή αρχή»: το σήμα αυτό δίνει ο διευθύνων σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, που μιλά για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ελληνικής οικονομίας στην «Καθημερινή».

Διευκρινίσεις για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος τον Αύγουστο που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Πρώτη προτεραιότητα οι διαρρήξεις που τρομάζουν τους ανθρώπους, δήλωσε στις Προγραμματικές Δηλώσεις ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σελίδα 1 από 1990