Τρίτη 11 Αυγούστου 2020  10:48:52

NonPaperNews

NonPaperNews

«Η Ιορδανία δεν λαμβάνει πόρους από την ΕΕ, επειδή η Ιορδανία δεν απειλεί την Ευρώπη ότι θα προωθήσει τους πρόσφυγες στην Ευρώπη, επειδή το βλέπουμε ως περιφερειακή μας ευθύνη».

Νέα περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της έξαρσης των κρουσμάτων κορωναϊού στη χώρα μας.

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν σήμερα οι τιμές των μετοχών, με τη χρηματιστηριακή αγορά να υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 620 μονάδων.

Η ανησυχητική πορεία την πανδημίας στη χώρα μας, καθώς αυξάνονται ραγδαία τα κρούσματα καθημερινά, με τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι έχουμε μπει ήδη στο δεύτερο κύμα της πανδημίας που αναμένεται να είναι σφοδρότερο, έβαλε «λουκέτο» και στη ΔΕΘ.

Μια ακόμα απόδειξη του καθεστώτος κοπάνας και χαλαρής υπηρεσιακής συνείδησης, που έχει κυριαρχήσει στους αρχαιολογικούς χώρους.

Κλειδί στην ελάφρυνση των λογαριασμών για τους ιδιοκτήτες ακινήτων θα διαδραματίσουν οι νέες τιμές ζώνης που θα καθοριστούν και θα αφορούν σε πολλές μεσαίες και λαϊκές περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με τις σημερινές προκλήσεις της Τουρκίας. "Τις τελευταίες ημέρες έχουν κλιμακωθεί και αναβαθμιστεί επικίνδυνα οι προκλήσεις από τη πλευρά της Τουρκίας.

Η υπεράσπιση της ελληνικής επικράτειας δεν είναι μόνο ρητορική ή με διεθνείς διαμαρτυρίες αλλά με αποφασιστικότητα και δύναμη Ενόπλων Δυνάμεων και Λαού.

Ο πρόεδρος του κόμματος επέλεξε τη σκληρή κριτική άρνησης, αν και πριν από δύο μήνες είχε ταχθεί όχι μόνο υπέρ της υπογραφής της συμφωνίας, αλλά και με τμηματικό τρόπο η όλη ρύθμιση, όπως και έγινε.

Σελίδα 1 από 2465
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline