Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020  10:30:05

NonPaperNews

NonPaperNews

Τα οκτώ μέτρα προφύλαξης κατά το υπουργείο Υγείας. Αξίζει να σημειωθεί πως αναφερόμενος στην χρήση μάσκας ο κος Βατόπουλος ξεκαθάρισε πως ούτε η μαζική της χρήση είναι απαραίτητη σε αυτή τη φάση.

Να... διορθώσει το πρόβλημα με τα αναδρομικά ποσά συντάξεων που έλαβαν οι συνταξιούχοι και για τα οποία κλήθηκαν να πληρώσουν φόρο επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών, μέσω τροπολογίας που κατέθεσε ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας στο ασφαλιστικό.

Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να τακτοποιήσουν τακτικές οφειλές (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ) σε έως 24 δόσεις χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Για τις έκτακτες οφειλές (φόρος κληρονομιάς, φόροι που προκύπτουν μετά από έλεγχο) θα υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια.

«Βόμβα» Σάμπυ Μιωνή στην προανακριτική για Novartis: O Παπαγγελόπουλος μου ζήτησε χρήματα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Μήνυση Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου για «εγκληματική οργάνωση»- Καταγγέλλει και «παραδικαστικό».

Το Μαξίμου, μετά την απόσυρση των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο ακύρωσε την συνάντηση με τον προβληματικό και αλαζόνα Περιφερειάρχη.

Δεν έχουν παρατηρηθεί κρούσματα στη Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια και την Τουρκία (εκτός και εάν δεν έχουν ανακοινωθεί), ενώ αυτή η «κινέζικη γρίπη» δεν προσβάλλει εύκολα τα παιδιά.

Σελίδα 1 από 2262
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline