Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021  08:55:20

NonPaperNews

NonPaperNews

Η νέα ταινία του James Bond, με τίτλο No Time To Die, αναβλήθηκε για άλλη μια φορά καθώς το Χόλιγουντ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη αναταραχή που προκλήθηκε από την πανδημία.

Πάγια θέση του Δικηγορικού Σώματος είναι η πλήρης και διαρκής λειτουργία των Δικαστηρίων για τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών σε δικαστική προστασία και τη ρύθμιση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, όπου απαιτείται.

Τα τελευταία χρόνια η Γερμανία προσανατολίζεται σε επενδύσεις που σχετίζονται με την «πράσινη ενέργεια» και τις νέες τεχνολογίες στην εγχώρια οικονομία, ενισχύοντας τους ισχυρούς επενδυτικούς δεσμούς με τη χώρα μας.

Επειδή ενοικιάστηκε απλώς και μάλιστα με ευτελές ενοίκιο 500 ευρώ τον μήνα και δεν αγοράστηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ., όπως έγραψαν, αν και έκαναν επανόρθωση. Για «ψεύδη και συκοφαντίες» σχετικά κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωτοφανείς επικρίσεις, κατά του αυταρχικού θιασάρχη και σκηνοθέτη, ενώ ο ίδιος απειλεί με μήνυση την Ζέτα Δούκα και διαψεύδει τα πάντα. Κύμα συμπαράστασης γνωστούς και μη ηθοποιούς μετά την πρώτη καταγγελία για τον Κιμούλη ως αυταρχικό, προσβλητικό και καταπιεστικό συνεργάτη.

Παράλληλα, η απόκτηση νέων φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό αποτελεί το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το υπουργείο Άμυνας.

«Αλιευτικό τον έριξε στη θάλασσα και τον χτύπησε με την προπέλα του», υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη με βάση συγκεκριμένη μαρτυρία και άλλα στοιχεία της πρώτης νεκροψίας.

Με την παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, η Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος διοργάνωσε τηλεδιάσκεψη με την παρουσία περισσοτέρων των 400 κομματικών στελεχών από όλη την Ελλάδα.

Σελίδα 1 από 2583
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline