Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020  13:57:20

NonPaperNews

NonPaperNews

Στην διαδικτυακή Guardian έγινε θέμα η πρώτη drive-in συναυλία που πραγματοποιήθηκε ποτέ από την Νατάσσα Θεοδωρίδου στο Α' Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας. Από νωρίς τα αυτοκίνητα είχαν παραταχθεί κάτω από μία σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία. Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μ.μ και η Νατάσα Θεοδωρίδου έμεινε πάνω στη σκηνή ερμηνεύοντας τις πιο γνωστές της επιτυχίες για περίπου 2 ώρες.

Νεώτερες συνθήκες σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ. Τι ανοίγει στις 6 Ιουνίου, τι θα ισχύει για μπαρ και εστιατόρια. Στις 15 ελεύθερης λειτουργίας πλέον και τα επίφοβα γυμναστήρια.

Την αντίθεσή του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή του νομπελίστα οικονομολόγου Χριστόφορου Πισσαρίδη που ανέλαβε με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την εκπόνηση της στρατηγικής αναπτυξιακής πολιτικής με βάση τα χρήματα που θα κατευθυνθούν από την Ε.Ε. και αποφάσισε να επισημάνει ότι τμήμα της επιτροπής αυτής υποστήριζε το κατά την Κουμουνδούρου εκσυγχρονιστικό αφήγημα που οδήγησε και στην κρίση του 2009.

Η Θεία Κοινωνία παραμένει ως έχει, δηλαδή ελεύθερη απολύτως για του πιστούς, χωρίς προφυλάξεις και ενδοιασμούς λέει η Εκκλησία της Ελλάδος συμφωνώντας με το Φανάρι - Επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για το θέμα.

Από τις 15 Ιουνίου θα εκδοθεί από το Βερολίνο ταξιδιωτική οδηγία για τα κράτη της ΕΕ, τη Μεγάλη Βρετανία και 4 χώρες του Σένγκεν - Εκτός παραμένει η Τουρκία, παλαιότερα τρόπος προτίμησης πολλών γερμανών τουριστών.

Αποδείχθηκε, διαχρονικά, η πιο αντιπροσωπευτική «πρώτη κυρία» της Ελλάδος και έζησε πάντα διακριτικά, αυτάρκης και γεμάτη πνευματικά ενδιαφέροντα με μεγάλη προσωπική αυτονομία και αξιοπρέπεια.

Τα παράπονα τους περιλαμβάνουν τα πάντα και οι επινοήσεις δυσκολιών να παρακολουθήσουν τα μαθήματα πολλά, δηλαδή να τα διαβάσουν απλώς, όπως η παραλαβή των συγγραμμάτων, οι δυσκολίες πρόσβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι ψυχολογικές δοκιμασίες και ευαισθησίες λόγω πανδημίας.

Τώρα απαντήσεις για την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας ίσως δώσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και νέα βίντεο άλλων ημερών. Τι δήλωσαν ο ένας και ο άλλος δικηγόρος της 34χρονης για το ενδεχόμενο η δράστις να εκτελούσε εντολές άλλου προσώπου και την δυσκολία να υπάρξει σύντομα.

Άτολμα χαρακτηρίζει ο κόσμος της εστίασης τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για τη στήριξη του κλάδου. Όπως υποστηρίζουν, η μείωση του ΦΠΑ μόνο σε καφέ και μη αλκοολούχα ποτά από το 24% στο 13% για την περίοδο 1 Ιουνίου- 31 Οκτωβρίου 2020, δεν θα περάσει στους καταναλωτές γιατί οι επιχειρήσεις έχουν υποστεί σημαντική ζημιά.

Σελίδα 1 από 2380
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline