Σάββατο 27 Ιουλίου 2024  06:16:56

Η περιουσία του 74χρονου Αμερικανού τραγουδιστή της ροκ αποτιμάται σήμερα σε 1,1 δισ. δολάρια - Το 2021 πούλησε τα δικαιώματα των τραγουδιών του στη Sony για 500 εκατομμύρια δολάρια.

Το ελληνικό καλοκαίρι, για ακόμη μια χρονιά απολαμβάνουν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι.

Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις και αλλαγές.

Από την στιγμή που ο χολιγουντιανός σταρ κάλεσε τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από την κούρσα για το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, ενώ η Αμάλ Κλούνεϊ εργάστηκε για το ένταλμα σύλληψης του Μπενιαμίν Νετανιάχου, υπάρχει περίπτωση να τους δούμε στον Λευκό Οίκο;

Για ακόμη 10 χρόνια εμπιστεύονται τα μέλη της οικογένειας Μαρινόπουλου οι διοικούντες την αμερικανική πολυεθνική Starbucks εξ ου και υπέγραψαν με τη Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ νέα σύμβαση δικαιόχρησης έως το 2033, συνεχίζοντας την πολυετή συνεργασία τους, η οποία μετράει πλέον 22 χρόνια.

Η μάλλον «αντιπάθεια με την πρώτη ματιά» που μετατράπηκε σε έρωτας και πρόταση γάμου μέσα σε λίγους μήνες- Επαγγελματίας, δυναμική, προστατευτική μητέρα και χαμηλών τόνων- Αυτή είναι η σύζυγος του νέου Πρωθυπουργού της Βρετανίας.

70 οι νέες παραγωγές φέτος του θεσμού και 68 οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μνημεία και μουσεία, με κεντρικό θέμα του προγράμμματος, που διαρκεί από 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2024, την έννοια της Σύγκρουσης.

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης ενώπιον παρισινού δικαστηρίου κάθεται από την Τετάρτη μέντιουμ που κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπριτζίτ Μακρόν.

Σελίδα 1 από 120
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline