Τετάρτη 29 Μαϊου 2024  02:58:13

Αντίγραφο ολόσωμης χάλκινης πανοπλίας 3.500 ετών, μελετήθηκε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την οποίαν φόρεσαν εκπαιδευμένοι Έλληνες πεζοναύτες ακολουθώντας ένα απαιτητικό πρωτόκολλο προσομοίωσης μάχης.

Τα μεγάλα ονόματα της ιταλικής μόδας, Salvatore Ferragamo, Prada και Moncler, παραμένουν οικογενειακές επιχειρήσεις.

Μιά σπάνια κινηματογραφική απόλαυση, εμπειρίας στη αττική φύση και ποιότητας νυχτερινής στην κινηματογραφική τέχνη. Ευκαιρία να δω σε ένα θερινό σινεμά (που ξέρω ότι αποτελεί τοπική ατραξιόν) ένα κινηματογραφικό σημείο αναφοράς της χώρας που επισκέπτομαι. Και όλα αυτά με θέα στην Ακρόπολη! Δεν ακούγεται καταπληκτικό;

«Ως απάντηση στα πολλά ερωτήματα και τις συνεχείς εικασίες σχετικά με το εάν ή όχι ο δούκας συναντηθεί με τον πατέρα του ενώ θα βρίσκεται στη Βρετανία αυτήν την εβδομάδα, δυστυχώς αυτό δεν θα είναι δυνατό λόγω του γεμάτου προγράμματος της αυτού μεγαλειότητας», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του πρίγκιπα Χάρι.

Η Υπουργός Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη την στιγμή των αποκαλυπτηρίων της προτομής. Εγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ιδρυτή της θρυλικής Φίνος Φιλμ.

Το κρίσιμο λάθος που έκανε ο δικαστής που προήδρευσε στην υπόθεση του Γουαϊνστάιν - Τα επόμενα βήματα.

Τα ταξίδια ως φοιτητής είναι αυτά που μένουν και θα συζητάς αργότερα με την παρέα σου. Εξερευνείς νέα μέρη χωρίς έννοιες με γέλια και αξέχαστες στιγμές.

Σελίδα 1 από 119
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline