Τετάρτη 27 Μαϊου 2020  19:09:42

"Το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό! Αυτό που δεν λένε είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα γκολφ εδώ και σχεδόν τρεις μήνες" δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος.

Στο άρθρο-διαφήμιση της οικίας Fermor στην Καρδαμύλη, αλλά και του ειδυλλιακού τοπίου που την περιβάλλει, η δημοσιογράφος περιγράφει αναλυτικά την εμπειρία της τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την έπαυλη του -εκτός των άλλων- Φιλέλληνα (Hellenophile) Patrick Leigh Fermor.

Μία πολιτική δήλωση εναντίον του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έκανε το διάσημο συγκρότημα Guns N 'Roses με το t-shirt που κυκλοφόρησαν παραφράζοντας την επιτυχία τους «Live and Let Die».

Μία πολιτική δήλωση εναντίον του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έκανε το διάσημο συγκρότημα Guns N 'Roses με το t-shirt που κυκλοφόρησαν παραφράζοντας την επιτυχία τους «Live and Let Die».

Το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού ανακοίνωσε τις βραχείες λίστες των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων 2019, σε εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τον θεσμό των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων (Ν. 3905/2010).

Τον Αύγουστο αναμένεται να επισκεφθεί τα αγαπημένα του ελληνικά νησιά ο Εμίρης Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι - Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που η βασιλική οικογένεια του Κατάρ θα επιλέξει μονάχα την Ελλάδα και όχι τη Σαρδηνία ή άλλες μεσογειακές χώρες.

Στην τιμή των 560.000 δολαρίων, ποσό - ρεκόρ όλων των εποχών για αθλητικά υποδήματα, πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν τη σεζόν (1984/85).

Εκτός από τον μινιμαλισμό και το urban cool, ένα στοιχείο στο ντύσιμο που αγαπούν οι Σκανδιναβές είναι το χρώμα και οι τολμηροί συνδυασμοί του.

Τον Αύγουστο του 1965, στο μυροφόρο καλοκαίρι της Λέσβου, εγκαινιάστηκε το Μουσείο Θεόφιλου από τον Στρατή Ελευθεριάδη-Tériade, τον κοσμοπολίτη τεχνοκριτικό και εκδότη.

Από τα πρώτα καταστήματα που θα ανοίξουν είναι τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής με τους περισσότερους να κλείνουν από μέρες ραντεβού.

Σελίδα 1 από 66
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline