Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022  00:00:55

NonPaperNews

NonPaperNews

Ο καύσωνας χτύηπσε το Τόκιο της Ιαπωνίας και βγήκαν βόλτα μέχρι και οι χελώνες... Ένας άντρας πηγαίνει το κατοικίδιο ζώο του, μια αφρικανική χελώνα που ονομάζεται Λούπιν, για μια βόλτα στους δρόμους της πόλης που "υποφέρει" από τη ζέστη.

«Έπεσαν έξω οι ειδικοί στις προβλέψεις τους για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας φέτος το καλοκαίρι από τον κοροναϊό. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυξάνονται καθημερινά.

Η κατακρήμνιση εδαφών στη διώρυγα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Νέα κατολίσθηση φέρεται να σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) στη Διώρυγα του Ισθμού Κορίνθου, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί ξανά η διέλευση, λίγες μόλις ώρες αφότου δόθηκε στην κυκλοφορία.

Οι δύο εισαγγελείς επίσης θα αποφανθούν αν θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της 33χρονης.

Με μια δομή που θυμίζει τόσο επιθεώρηση όσο και αρχαία τραγωδία, η Μήδεια του Μποστ είναι μια σουρεαλιστική κατασκευή φτιαγμένη από απλά υλικά που αντικατοπτρίζει το παιχνιδιάρικο πνεύμα του δημιουργού της.

Συλλήψεις πορτιέρηδων για μαχαίρια και γκλομπς σε νυχτερινά κέντρα και μη έκδοση αποδείξεων ήταν μεταξύ άλλων τα "λαβράκια" των αρχών κατά την διάρκεια ελέγχων στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Οι Τούρκοι μιλούν για ακραία πρόκληση εκ μέρους της Ελλάδας, μετά μάλιστα τις επίσημες-επίμονες προσπάθειες τους επί χρόνια να μην ταυτίζεται η χώρα τους με την.... Γαλοπούλα, το γνωστό κουτορνίθι, με βάση την κοινή αγγλική λέξη.

Οι νεαροί επικίνδυνο να μολύνουν τους μεγαλύτερους και τους γέροντες. Προβλέψεις για πολλούς θανάτους.

Σελίδα 1 από 2546
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline