Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023  10:57:16

NonPaperNews

NonPaperNews

Το Comfort Town που βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας σχεδιάστηκε για να φωτίσει τα πρώην γκρίζα σοβιετικά κτίρια από τις δεκαετίες του 1950 και του '60.
Η Comfort Town δεν έχει γλιτώσει από τις επιπτώσεις του πολέμου. Τον Μάιο του 2023, ένα ρωσικό drone που αναχαιτίστηκε από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα συνετρίβη σε ένα από τα κτίρια της γειτονιάς.
Η περιοχή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Ακαδημία Σύγχρονης Εκπαίδευσης, ένα παιδικό συγκρότημα που αποτελείται από ένα νηπιαγωγείο 160 θέσεων και ένα δημοτικό σχολείο 140 θέσεων

Η Μαρία Καρρά κράτησε για τον εαυτό της το σύνολο της περιουσίας στις ΗΠΑ, αν και ο γνωστός δημοσιογράφος ζητούσε να μοιραστεί 50-50 με τον γιο του Γιάννη - Αυτό προκύπτει από ιδιόχειρη νεότερη διαθήκη που δημοσιεύεται για πρώτη φορά από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Η σπουδαία-εμβληματική ηθοποιός από τη δεκαετία του 1950, διαρκές σύμβολο του παγκόσμιου κινηματογράφου υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση εξαιτίας πολλών καταγμάτων που υπέστη μετά από ένα ατύχημα που είχε στο μπάνιο του σπιτιού της.

Λατρεύει τόσο το Διάστημα, μ' ένα ταξίδι στον αχανή του χώρο ως μέγιστο απωθημένο του, ακομα και ως ταπεινός υπηρέτης.

Πώς αντέδρασαν τα διεθνή ΜΜΕ με τη νίκη Κασσελάκη. Λιτά αλλά αιχμηρά τα πρώτα δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Έλληνας πολιτικός που ήρθε από τις ΗΠΑ».

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χθες ότι θέλει μαζί με το σύντροφό του να απακτήσουν παιδιά.«Είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου. Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στον γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή. Προφανώς ο χρονισμός είναι δικιά του απόφαση».

Καμία απάντηση ή σχολιασμός από τον ίδιο τον νέο αρχηγό και τους στενούς συνεργάτες του, "Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του", απάντησε εξ ιδίας πτρωτοβουλίας ο Παύλος Πολάκης στον Γιώργο Σταθάκη.

«Δεν είναι, ωστόσο, κακό να ανοίξουν στο μέλλον τα παράθυρα σε μια χώρα που τα περισσότερα από τα τελευταία 68 χρόνια είχε ως πρωθυπουργούς Καραμανλή-Παπανδρέου-Καραμανλή-Παπανδρέου-Μητσοτάκη-Καραμανλή-Παπανδρέου-Μητσοτάκη. Με μερικές εξαιρέσεις ενδιαμέσως».

Σελίδα 1 από 2562
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline