Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  00:54:13

NonPaperNews

NonPaperNews

Πανάκριβα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια - Οι 6 διαδρομές με τις μεγαλύτερες ετήσιες αυξήσεις 

Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν παραδέχεται τα λάθη του, αποκλείει παραίτησή του και δεσμεύεται για δράση μέχρι τον Μάιο του 20.

Αρχιτέκτονας του μινιμαλισμού και του ουμανισμού, δημιούργησε σπάνιας ομορφιάς ναούς (από την Αγία Τριάδα στην Πορτογαλία με χωρητικότητα 9.000 ατόμων, ως το τζαμί στο Ντουμπάι), ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κτιρίων, το αρχαιολογικό Μουσείο κ.α.

Αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο, την επιμέλεια της κόρης τους και ανάλογη διατροφή. Η απατηλή, ψευδής εικόνα του «ζάπλουτου, επιτυχημένου δικηγόρου, από λαικό παιδί» μέχρι τα πολλά χρέη, την πολυτελή και σπάταλη οικογενειακή τους ζωή.

Τι λέει η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή, που δοκιμάζεται επί τρεiς μήνες τώρα, ευτυχώς πλέον, εκτός MΕΘ.

Παρά την κάπως χαλαρή του στάση τελευταία, ο πρόεδρος-ηγεμών του ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει την πόρτα» στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ: «Το σύστημα βλέπει τον Μητσοτάκη να αποσταθεροποιείται και ψάχνει την επόμενη ρεζέρβα του».

Αύριο Τετάρτη έχει αποφασισθεί να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συζητηθούν εσωτερικά λόγοι και αιτίες που οδήγησαν στην πτώση των ποσοστών της κυβερνητικής παράταξης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και στο πέρασμα κάτω από τον πήχη του 33%.

Βαθαίνει το χάσμα του πρώην υπουργού και βουλευτή με την νέα ηγεσία Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αιχμηρές τοποθετήσεις του.

Σελίδα 1 από 2287
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline