Παρασκευή 24 Μαϊου 2024  01:26:39

NonPaperNews

NonPaperNews

Πληθαίνουν τα φαινόμενα των τραμπούκων με επιθετικές συμπεριφορές στους δρόμους απέναντι σε αδύναμους ανθρώπους ή ηλικιωμένα ζευγάρια.«Ήθελαν να μας σκοτώσουν».

Και πάλι εφέτος Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ και ΠΚΣ εξέδωσαν διαφορετικά αποτελέσματα, που διεκδικούν την πρωτιά για τον δικό τους συνδυασμό - Απούσα από την εκλογική διαδικασία η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι μας στη Βόρεια Μακεδονία ότι η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Έχει έρθει η ώρα να σοβαρευτούν, να σεβαστούν μία διεθνή Συνθήκη εφόσον τους ενδιαφέρει να μείνουν στον ευρωπαϊκό δρόμο» είπε ο πρωθυπουργός.
Ηχηρό μήνυμα προς τα Σκόπια να συμμορφωθούν με τα συμφωνηθέντα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης (22/5) στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, τονίζοντας πως στα ζητήματα της ονομασίας η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε καμία περίπτωση.

«Το όνομα της χώρας είναι Βόρεια Μακεδονία και όσοι κάποιοι εξακολουθούν να την ονοματίζουν 'Δημοκρατία της Μακεδονίας' θα ξέρουν ότι θα μας βρουν απέναντι» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, με φόντο τις συνεχιζόμενες προκλήσεις από την νέα ηγεσία της γειτονικής χώρας.
«Πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι μας στη Βόρεια Μακεδονία ότι η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Έχει έρθει η ώρα να σοβαρευτούν, να σεβαστούν μία διεθνή Συνθήκη εφόσον τους ενδιαφέρει να μείνουν στον ευρωπαϊκό δρόμο» πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξουν μεγάλες πιέσεις. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη» είπε παραπέμποντας στις αντιδράσεις της Ε.Ε. και των ΗΠΑ. «Η Ελλάδα δεν είναι απομονωμένη. Τα Σκόπια είναι απομονωμένα και τελικά θα αντιληφθούν ότι η πολιτική αυτή είναι αδιέξοδη και τελικά θα προσαρμοστούν στις πιέσεις που θα τους ασκηθούν» συμπλήρωσε.

Στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους προχωρούν οι κυβερνήσεις της Ισπανίας, της Ιρλανδίας και της Νορβηγίας.

Σελίδα 1 από 2256