Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019  01:21:16

NonPaperNews

NonPaperNews

Οργισμένη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «ακραία καταστολή».

Με πρώτη τη Σάμο, οι τοπικές αντιδράσεις αναμένονται να υπάρξουν έντονες και στα νησιά Λέσβο και Χίο(επίσης με μίνιμουμ 5.000 μετανάστες σε περιορισμό) και σε Κω-Λέρο (με μίνιμουμ 2.000 περιορισμένους μετανάστες).

«Σκάνδαλο και ύβρη για τα δικαιώματα του ανθρώπου» χαρακτηρίζουν την παρατεταμένη προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου 61 πρόσωπα της δημόσιας ζωής και της επιστήμης, που υπογράφουν κείμενο ζητώντας την άμεση αποφυλάκισή του.

Πως απάντησε ο Ολυμπιακός στον Σωκράτη Κόκκαλη και στην επιστολή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ που του ζητά ένα κομμάτι του αθλητικού κέντρου του Ρέντη; Σηκώνοντας το γάντι της πρόκλησης. Και βάζοντας τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση.

Οι λεγόμενοι επικοινωνιακοί, αποτελεσματικοί και παρεμβατικοί υπουργοί, με πρώτο τον Αδωνη Γεωργιάδη, δεν βαθμολογούνται ανάμεσα στους πρώτους.

Βάση ης δικαστικής απόφασης το όλο σκάνδαλο χρηματισμού, δωροδοκιών και συναλλαγής με μαύρο χρήμα ήταν και παρέμεινε στα πλαίσια της γερμανικής εταιρείας και σε κάποιους υπηρεσιακούς παράγοντες τότε Τραπεζών και ΟΤΕ.

Ηδη υπολογίζονται σε πάνω από 1000.000 οι συνταξιούχοι που εργάζονται κανονικά είτε με κρυφό μισθό είτε με μαύρα ως σύμβουλοι, μέλη Δ.Σ και συνεργάτες, σχεδόν με κανονικό ωράριο.

Σελίδα 1 από 2146
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline