Τετάρτη 8 Απριλίου 2020  06:33:07

NonPaperNews

NonPaperNews

Παραμένει γεγονός ότι αυτό που ενέσκυψε, που έχει γεμίσει τρόμο και ακινητοποιήσει τους ανθρώπους του πλανήτη Γη-και που όλοι αναλογιζόμαστε πότε και πώς θα τελειώσει-δεν ήρθε ως «κεραυνός εν αιθρία», όπως έλεγαν και οι παλιοί δημοτικιστές.

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα περιορισμού της κίνησης οδήγησαν σε μείωση των βασικών δεικτών εγκλήματος. Αυτό προκύπτει από στοιχεία που δημοσιοποίησε επίσημα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούν στον αριθμό των ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τον Μάρτιο του 2020.

Ο κορωνοϊός τον χτύπησε μακριά από την πατρίδα και η σύζυγός του μετά από έναν δραματικό αγώνα δρόμου ζητάει πλέον να γίνει ό,τι πρέπει για να κηδέψει όπως αρμόζει τον άνθρωπό της.

Υπηρεσίες courier, εγχώριες βιοτεχνίες παραγωγής αντισηπτικών και ειδών ατομικής προστασίας, φαρμακεία, ταχυφαγεία και συνοικιακά παντοπωλεία με κατ' οίκον διανομή, σουπερμάρκετ ζουν στιγμές (εμπορικής) δόξας.

Η μακάβρια αποτύπωση του φόβου των πολιτών. Τι αναφέρει στο «vima.gr» ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αύξηση 5% στον αριθμό των διαθηκών στην Ελλάδα και σε ποσοστό 12-14% σε Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο μήνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού!

Μέχρι σήμερα 23.356 συμπολίτες μας είτε έχουν έρθει από το εξωτερικό, είτε αποτελούν στενές επαφές έχουν τεθεί σε καραντίνα σε ολόκληρη την επικράτεια, ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Πασχαλινή «απόβαση» 100 Αθηναίων στην Τήλο των 400 κατοίκων -Τι καταγγέλλει η δήμαρχος, ενώ παρόμοια φαινόμενα έχουν καταγγείλει και κάτοικοι άλλων γειτονικών νησιών, όπως οι Λειψοί. Οι κάτοικοι της Τήλου εκφράζουν φόβο για «εισαγόμενα» κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με προσωπικότητες του νομικού και του δημόσιου βίου, που έχουμε αναφέρει, υπήρξε ακραία και προβληματική νομικά η όλη μεταχείριση του πρώην υπουργού ως προφυλακισμένου στη συγκεκριμένη υπόθεση μιζών, χωρίς να του έχει απαγγελθεί συγκεκριμένη τελική κατηγορία και χωρίς να έχει γίνει η αναγκαία δίκη και όποια καταδίκη.

Την έκπληξή του για τις ιλαροτραγικές, όπως τις χαρακτηρίζει, αντιδράσεις και αναλύσεις σε σχέση με τη δωρεά της ΔΕΗ στο ΕΣΥ εκφράζει το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Σελίδα 1 από 2314
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline