Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  09:17:24

«Η Ελλάδα διασφαλίζει σημαντικά έσοδα από την πώληση αδειών παραμονής σε πολίτες εκτός ΕΕ.

Μια νέα αλλαγή ανακοίνωσε η Airbnb μετά από παράπονα πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως πέρα από τη Βαρβάκειο αγορά, οι τιμές σε όλα τα άλλα καταστήματα τροφίμων, έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Κατά πολύ ξεπερνούν οι ελληνικές συστημικές τράπεζες (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank) τους μέσους όρους στα περιθώρια επιτοκίων στην Ευρωζώνη, πετυχαίνοντας υπέρμετρη συσσώρευση κερδών, τονίζει ανάλυση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).

Χιλιάδες νέοι και νέες που έκλεισαν το 18ο έτος της ηλικίας τους το 2023 και απέκτησαν οποιουδήποτε ύψους πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα θα πρέπει φέτος να υποβάλουν τη δική τους φορολογική δήλωση.

Στην πρώτη διετή σφράγιση πρατηρίου για παραβάσεις που αφορούν νοθευμένα καύσιμα και παράνομη δεξαμενή, προχώρησαν τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ.

Η απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών για την επιβολή σκληρών οικονομικών κυρώσεων εις βάρος του ζεύγους Τζόναθαν Ντίλιαν – Αλεξάνδρας Χάμου και εταιρειών που σχετίζονται με την Intellexa, η οποία διαχειρίζεται και εμπορεύεται το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator, ξαναφέρνει στο προσκήνιο μια ξεχασμένη ιστορία.

Οι επενδυτές παρακολουθούν τις διορθωτικές κινήσεις του υπουργείου Οικονομικών και της κεντρικής τράπεζας.

«Οι δανειστές είχαν αντιληφθεί ότι ο Κουβέλης δεν θα ψήφιζε για πρόεδρο, και ότι θα ερχόταν ο Τσίπρας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός αφήνοντας να εννοηθεί ότι η τρόικα τράβηξε το χαλί στην κυβέρνησή του.

Μείωση εκπτώσεων προμηθευτών προς σούπερ μάρκετ και μεταφορά του οφέλους στον καταναλωτή με μείωση των τιμών τιμοκαταλόγων.

Σελίδα 1 από 239
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline