Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024  06:59:24

Την εκτίμηση που είχε κάνει στην «Κ» έπειτα από τη συνεδρίαση της ΕΚΤ τον Ιανουάριο επανέλαβε, σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, επισημαίνοντας πως η κεντρική τράπεζα δεν θα έχει αρκετές πληροφορίες για να ανοίξει τον κύκλο μείωσης των επιτοκίων πριν από τον Ιούνιο.

Εντατικοί αναμένεται να είναι οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ στα φετινά καρναβάλια όλης της χώρας.

Λαθραία τσιγάρα, παράνομα αλκοολούχα ποτά αλλά και καύσιμα ήταν μερικοί από τους τομείς στους οποίους επικεντρώθηκαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ τη χρονιά που πέρασε.

Το 2023 ο μικτός διάμεσος μισθός πλήρους απασχόλησης εκτιμάται στα 1.443 ευρώ μηνιαίως.

Οι υποψήφιοι για την προκήρυξη πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ

Σε μειώσεις προχώρησαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας στα ειδικά ή πράσινα τιμολόγια τους κατά τον μήνα Φεβρουάριο.

Την πέμπτη ανοδική του συνεδρίαση ολοκλήρωσε σήμερα το χρηματιστήριο Αθηνών, συνεχίζοντας την ήπια, σταθερή και συμπαγή του κίνηση προς νέα υψηλά, με τον βασικό του στόχο να παραμένει η ζώνη.

Συνταγματική έκρινε με απόφαση της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την επιβολή του τέλους επιτηδεύματος.

Οι αιτήσεις (αρχικές ή τροποποιητικές) υποβάλλονται έως τις 22/02/2024, μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE.

Σε επίπεδα ρεκόρ διαμορφώθηκε το περασμένο έτος η συνολική ζήτηση για χρυσό και αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω το 2024 καθώς η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ κινείται προς τη μείωση των επιτοκίων, ενισχύοντας ενδεχομένως τις τιμές, εκτιμά το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού (WGC).

Σελίδα 1 από 238
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline