Σάββατο 4 Μαϊου 2024  19:16:02

Έλεγχοι και στα αστικά κέντρα

Βέβαια, το ότι οι αρχές θα ρίξουν μεγάλο βάρος των ελέγχων στα αυτοκίνητα κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα στις παράπλευρες και στις επαρχιακές οδούς, δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουν τους ελέγχους τα αστικά κέντρα. στα οποία είναι κλεισμένη η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. 


Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, αναμένεται να στηθούν μπλόκα επί 24ωρου βάσεως σε αρκετά κρίσιμα σημεία.
Ενδεικτικά είναι και τα όσα είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, με τον υπουργό Εσωτερικών, εν όψει και του καλού καιρού, να ζητά από τους δημάρχους να ενεργοποιήσουν πρόσθετα μέτρα ελέγχου στις πόλεις τους, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, όπως για παράδειγμα παρατηρήθηκε χθες στον Φλοίσβο.
Δεν πρέπει την απερισκεψία των λίγων να την πληρώσει το σύνολο, τόνισε ο υπουργός.

Στο τραπέζι ακόμα σκληρότερα μέτρα

Μάλιστα, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια των παραπάνω ελέγχων παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση παραβάσεων, τόσο η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε ακόμα πιο αυστηρά μέτρα είτε αυτά αφορούν συγκεκριμένες περιοχές, είτε το σύνολο της χώρας.
Από το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθαρίζουν καθημερινά ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός και πως ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline